Najbolji modeli torbi od rafije koje želimo ovog leta
Najbolji modeli torbi od rafije koje želimo ovog leta

Najbolji modeli torbi od rafije
koje želimo ovog leta

Kako je došla sezona kada vazduh ima miris kreme za sunčanje i soli mora, vreme je da ozbiljno počnemo sa planiranjem naših vacation outfita. Bilo da ste od onih koji provode svoje dane pored vode čitajući neki dobar klasik u hladu, ili letnje dane provodite šetajući nekom evropskom metropolom,  sigurni smo da ste posvetili veliku pažnju u sklapanju vašeg outfita. Leti imamo priliku da se igramo sa bezbroj različitih modela kupaćih kostima, naočara za sunce i papuča, ali kada govorimo o savršenom letnjem izgledu, teško je da ga zamislimo a da ne uključjuje naš omiljeni modni komad – torba od rafije!

Od leškarenja na plaži do noćnih izlazaka u grad, ova torba je savršena za sve prilike.  Ona se odlično slaže uz bilo koju odevnu kombinaciju, ali će i zasigurno upotpuniti vaš outfit i učiniti ga da izgleda otmeno i elegantno.  Torba od rafije je nezamenljiv klasik kada su u pitanju aksesoari za plažu, ali ne treba potceniti njenu mogućnost da izgleda fantastično u večernjem izlasku.

Smatramo da se  investicija u jedan ovakav dizajnerski komad zaista isplati, s obzirom da nam se torba od rafije vraća svakog leta, i da ćete je nosit iznova i iznova.  Čak iako je ovo jedan klasičan komad koji je uvek u modi, možemo ga pronaći u različitim modelima i oblicima, a svakako je u pitanju „it“ komad sezone.

Spremili smo vam naš izbor najboljih desginer modela ovog komada koji su definitivno na našoj listi želja!

Loewe
Serapian
Saint Laurent
Jimmy Choo
Isabel Marant
Prada
Khaite
Ibelive
Emilio Pucci
Brunello Cucinelli
Burberry

Foto: Farfetch

Učitati još
Zatvori