Modna blogerka Tamara Kalinić prošetala je crvenim tepihom na FF u Veneciji
Modna blogerka Tamara Kalinić prošetala je crvenim tepihom na FF u Veneciji

Modna blogerka Tamara Kalinić prošetala je
crvenim tepihom na FF u Veneciji

Nastavljamo sa aktuelnim vestima sa FF u Veneciji. Nakon ekipe filma Bones & All koja je nosila Armani, na red je došla poznata modna blogerka Tamara Kalinić.

Jedna je od retkih sa ovih prostora koja godinama unazad biva pozvana na ovaj eminentni dogadjaj, koji se tradicionalno održava krajem leta u Veneciji. U tekstu koji sledi otkrićemo vam kog dizajnera je odabrala, kao i na projekciju kog filma je otišla.

Za ovogodišnji Filmski festival u Veneciji, Tamara Kalinić ponela je haljinu modne kuće Alberta Ferretti. Za šminku i frizuru pobrinula se sama, jer smatra da to odlično radi i generalno uživa u svojoj beauty rutini.  Što se nakita tiče, tu se dešava jedan stepping up the game momenat. Tamara je nosila dijamante poznatog italijanskog brenda Buccellati.

Baš zbog velike vrednosti nakita koji je odabrala, ona je na samoj  ceremoniji imala i svoje lično obezbedjenje koje je moralo da je prati. Jer, gledali smo svi film Ocean’s 8, i videli šta može da se desi ako na kratko ostanemo sami sa dijamanstkom ogrlicom na ovakvom event-u.

Ali, u svetu je to normalan protokol. Ako na event-u nosite nakit koji ima veliku vrednost, sam brend se postara da vas neko prati od momenta kada ga stavite, do samog kraja ceremonije. Just in case.

Tamara je bila na projekciji političkog trilera ‘Argentina 1985’ čiju režiju potpisuje Santiago Mitre.

Tamara Kalinić
Tamara Kalinić na premijeri filma 'Argentina 1985'

Od koleginica iz sveta influensa crvenim tepihom prošetale su i Leoni Hanne, Rose Bertman kao i Veronica Ferraro. Leoni je, kao i Tamara, nosila haljinu modne kuće Alberta Ferreti, dok su Veronica i Rose odabrale kreacije italijanskog brenda Pinko.

Veronica Ferraro

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori