MAX & Co. nova kolekcija inspirisana je androgenim stilom 70-ih
MAX & Co. nova kolekcija inspirisana je androgenim stilom 70-ih

MAX & Co. nova kolekcija inspirisana
je androgenim stilom 70-ih

MAX & Co. nova kolekcija inspirisana je androgenim stilom sedamdesetih koji je u to vreme najbolje furala Deane Keaton. Ova kolekcija ekskluzivno je predstavljena i u Beogradu, uz druženje sa modnim insajderima.

Stilista Ašok Murti je zvanicama na promociji kolekcije prikazao trendove za aktuelnu sezonu A/W ’22 i na kraju dao izazov damama da naprave svoju odevnu kombinaciju od komada iz nove kolekcije.

Max & Co
Max & Co

U novoj MAX & Co. kolekciji oseća se uticaj uzbudljivih 70-ih i opušteni androgeni stil iz tog perioda koji donosi radosnu mešavinu individualnosti i glamura. Više nego ikada vlada snaga ličnog stila, koji ovog puta nije ukalupljen. Preovlađuju komadi koji se mogu kombinovati na više načina: teksas prsluci, suknje, haljine kombinovane sa šljokicama, prugama i šalovima.

Ako nas pitate, najpoželjniji komad je muški karirani blejzer, za koji možemo da kažemo da je ključna investicija, nosiva 24h dnevno. Zapravo, komadi su pojedinačno poprilično vizuelno mirni ali Max & Co akcenat stavlja na kombinovanje cvetnih printova sa prugama, kao i dukseva ispod odela od vinila. Dakle, nema pravila. Čizme nam takodje dolaze u raznim bojama, kao i knitwear komadi.

Max & Co
Max & Co
Max & Co

Najnosiviji komad svakako je kultni MAX & Co kaput koji se vraća i ove sezone, i to u veoma živahnoj paleti boja. Takodje, brend sa ponosom predstavlja novu modnu kapsulu Pony Ride, kreiranoj u partnerstvu sa dizajnerom Efisio Rocco Marras. On je zapravo kreativni direktor brenda I’M Isola Marras.

MAX & Co. je savremeni modni brend omiljen zbog svojih originalnih, raznovrsnih i pažljivo napravljenih kolekcija, a njihovu radnju u Beogradu možete posetiti u TC Galerija.

Max & Co
Max & Co
Max & Co

Foto: PR

Učitati još
Zatvori