Lokalni brend LAGAMI: Donosimo modne savete kako da se obučete na plus 40, a da ostanete stajliš
Lokalni brend LAGAMI: Donosimo modne savete kako da se obučete na plus 40, a da ostanete stajliš

Lokalni brend LAGAMI: Donosimo modne savete kako da se obučete na plus 40, a da ostanete stajliš

I u Beogradu su nesnonse vrućine, a evo kako nas cool lokalni brend LAGAMI savetuje da se obučemo i ostanemo u fashion stajliš mood-u!

Jedna od naših omiljenih fashion riznica u srcu grada je svakako prodavnica LAGAMI, a iza ovog brenda kao osnivačica i kreativna direktorka stoji Lana Prosenica. Ona je profesorka književnosti po struci, koja je pokrenula lokalni brend LAGAMI 2014. godine. Moto brenda je ostao isti – „Male kolekcije, velikog stila“. On verodostojno reprezentuje Lanin modni osećaj kako praktično spojiti stil, udobnost i prefinjenost. Ime brenda LaGaMi je akronim njenog imena i imena njenih ćerki Gale i Mie, jer ako niste znali, ovo jeste intimna porodična priča. Podrška muža i njenih devojčica je tu od samog starta, oni su ipak razumeli kada mama nije imala vremena za njih, jer „pravi lepe haljine“.

Letnji, a praktični modni saveti…

Lokalni brend LAGAMI je još jedna od divnih inspirativnih lokalnih modnih priča žene koja je sve rizikovala, napustila stalan posao, i eto – samo krenula. Kako Lana tvrdi u jednom intervjuu: „Moda postaje i stvar ličnog odnosa sa onim ko je stvara. Zasitili smo se velikih fast fashion brendova sa lošim odnosom prema zaposlenima i samoj okolini.“ Od ove rečenice do danas, Lana je stvorila brend koji je postao sinonim elegancije i kvaliteta na lokalnom tržištu. Pogotovo kada su letnji modeli odeće u pitanju, mi verujemo u lokalni brend LAGAMI kao idealno rešenje naših modnih problema.

Šta nam ovog leta donosi lokalni brend LAGAMI

Pitali smo Lanu konkretno koje nove modele nam donosi ove sezone, i šta nam savetuje da obučemo za tropske dane po gradu. A ona nam odgovara…

Journal.01: Koje nove modele si nam donela ove sezone?

Bez obzira na sezonu, Lagami modeli su izrađeni mahom od viskoznih, prirodnih materijala. I ovog leta akcenat je na širim, udobnim, a opet ženstvenim modelima, koje lako možete prilagoditi i nositi od kancelarije do večernjeg izlaska. Uvek je prisutan i elemenat asimetrije i različitog načina nošenja i izgleda modela. Tako od suknje, relativno klasičnog kroja, promenom vezivanja, dobijate zavodljiv večernji komad dubokog šlica.

Journal.02: Šta nam preporučuješ da ponesemo od odeće na plus 40 stepeni u gradu?

Lagami Beach jumpsuit, zamišljen kao „beach coverup“, postaje elegantan večernji overal. Izrađen od najfinijeg pamuka, ovo je nezaobilan model za tropske vrućine.

Savršene trendi elegantne i biznis modne kreacije lokalnog brenda LAGAMI koje želimo odmah i sad!

Tropske vrućine na užarenom asfaltu su činjenica, a mi vam donosimo prefinjene krojeve lokalnog brenda LAGAMI kao idelano rešenje. Jedva čekamo i sami da ponesemo ove sofisticirane modne haljine, asimetrične oversize tunike, transparentne kaftane i zavodljive suknjice u neutralnim pastelnim bojama koje nudi lokalni brend LAGAMI.

Ali, naglašavamo crne i bele modele za striktno poslovno odevanje, kao naše omiljene životne (ne)boje, ovo su idealna poslovna rešenja ukoliko radite u korporacijama sa krutim pravilima biznis oblačenja ( čak i na plus 40 stepeni u gradu). Bilo da je poslovno, ili neformalno oblačenje u pitanju, naglašavamo lokani brend LAGAMI kao obaveznu modnu stanicu ukoliko ste u potrazi za stajliš odevnim komadima. Minimalističo romantičnan stil uvek je dobra ideja, pogotovo ukoliko je lokalna proizvodnja u pitanju i komfor stajliš odevanja – ovo je prava adresa za vas!

Sve prikazane modele koje nudi lokalni brend LAGAMI možete pronaći i probati u Beogradu na adresi Uzun Mirkova 7,  a adresa za Novi Sad je Radnička 26. Takođe, istražite više na njihovom Instaram profilu i slobodno im pišite – izuzetno su ažurni sa odgovorima o celom njihovom asortimanu!

Foto: Lagami Studio

Učitati još
Zatvori