Levi’s x Naomi Osaka: Izašla je nova kolaboracija denim brenda i japanske teniserke
Levi’s x Naomi Osaka: Izašla je nova kolaboracija denim brenda i japanske teniserke

Levi’s x Naomi Osaka: Izašla je nova kolaboracija denim brenda i japanske teniserke

Ne jednom, već dva put!

Japanska teniserka Naomi Osaka izazvala je po drugi put denim brend Levi’s za novu kolaboraciju. Duo se udružio i stvorio inovativnu kolekciju teksasa na osnovu originalnih skica sportiste.

Prva Osaka x Levi’s kolaboracija koja je izašla prošlog avgusta bila je usredsređena na prerađene tkanine. Ovaj put svaki komad u novoj kolekciji napravljen je od 100% organski uzgojenog pamuka. Ova kolaboracija uključuje pet novih komada teksasa, od kojih je svaki zasnovan na originalnim skicama sportiste.

„Pokušala sam da unesem malo osećaja opuštenosti ovom kolekcijom kao podsetnik za sve nas da uživamo u životu koji živimo i da stvari ne shvatamo previše ozbiljno. Najbolje od svega, svi ovi komadi čine da se osećam super samouvereno i udobno, jer svi tako lepo stoje i zabavni su za nošenje“, rekla je teniserka.

 

Profimedia

Svirepi kao medved, nežni kao cvet

Četvorostruka grend slem šampionka, želela je nešto kreativno i Levi’s joj je ispunio želju u vidu logotipa medveda koji drži cvet.  Osakin logotip „cvetnog medveda“, simbol da ste „svirepi kao medved, nežni kao cvet“, predstavljen je u celoj kolekciji.

„Logo je sada super poseban za mene jer je pravi odraz onoga što jesam, svirepa kao medved kada sam na terenu, ali nežna kao cvet kada sam van terena“ – Naomi Osaka

Gde možemo da pronađemo kolekciju?

Kolaboracija je dostupna isključivo preko Levi’s sajta, a pogledajte i sami kako izgledaju ovih pet neverovatnih komada uključenih u kolekciji!

 

Foto: Levi’s, Profimedia

Učitati još
Zatvori