Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se osećati udobno i samouvereno
Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se osećati udobno i samouvereno

Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se
osećati udobno i samouvereno

Jedna od najuzbudljivijih i najfascinantnijih stvari u trudnoći nesumnjivo je posmatranje tela koje se menja i prilagođava kako beba raste. Malo manje uzbudljiv deo jeste pronalaženje odeće koja je udobna i odgovara obliku tela.

Možda ste tokom trudnoće bili fokusirani na pronalaženje savršenih trudničkih pantalona, odeće za vežbanje ili haljina, ali kako temperature rastu i bliži se vreme odlaska na more – razmislite o tome da se počastite i kupaćim kostimom za trudnice. Naravno, ako ste u ranoj fazi trudnoće, još uvijek vam može poslužiti i kupaći kostim koji ste nosile pre nego što ste ostale u blaženom stanju.

Kupaći kostimi za trudnice dizajnirani su kako bi se prilagodili obliku tela i pomogli vam da se osećate udobno i samouvereno kada idete na kupanje. Bez obzira na to u kojem ste tromesečju, možete pronaći odličan kupaći kostim koji će savršeno pristajati uz vaš trudnički trbuščić.

Na šta obratiti pažnju pri odabiru?

Postoje različiti stilovi i modeli kupaćih kostima za trudnice koje možete izabrati. No pri odabiru onog pravog, ipak trebate obratiti pažnju na nekoliko stvari. Evo nekih smernica koje vam mogu pomoći da smanjite izbor.

Stil

Kupaći kostimi za trudnice dolaze u raznim stilovima, uključujući jednodelne, bikinije, tankini i suknje. Odaberite stil koji vam najviše odgovara. Neki preferiraju jednodelne zbog veće pokrivenosti i zaštite od sunca, dok drugi cene praktičnost dvodelnih.

Dodatna podrška

Gornji deo bi vam trebao pružati potporu i udobnost, stoga su najidealniji oni s podesivim naramenicama. Za one s većim grudima možda bi najbolji odabir bio gornji deo koji ima žice za dodatnu potporu.

 

Podesivi donji deo

Mogućnost zatezanja ili otpuštanja rubova donjeg dela kostima pomaže u prilagođavanju trbuhu.

Udoban materijal

Dobar kupaći kostim za trudnice ne bi trebao visiti ili biti pretesan, ali takođe bi trebao biti dovoljno rastegljiv da se može prilagoditi vašem telu. Većina je izrađena od mešavine najlona i elastina.

kupaći kostimi
MANGO

Uzevši u obzir sve navedeno, potražili smo kupaće kostime za trudnice. Uključili smo nekoliko različitih stilova i cena, bilo da tražite eleganciju ili nešto slatko i jednostavno.

Evo naših omiljenih trudničkih kupaćih kostima za bazen i plažu koji će svakako dodatno istaknuti vaš trudnički sjaj.

kupaći kostim za trudnice
HUNZA G
HUNZA G
kupaći kostimi za trudnice
LUNILOU
kupaći kostimi za trudnice
MAMALICIOUS
kupaći kostimi za trudnice
MAMALICIOUS
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M

FOTO: Instagram, MANGO, HUNZA G, LUNILOU, MAMALICIOUS, H&M

Učitati još
Zatvori