Kolekcija inspirisana izložbom ‘FIGURES OF SPEECH’
Kolekcija inspirisana izložbom ‘FIGURES OF SPEECH’

Kolekcija inspirisana izložbom
‘FIGURES OF SPEECH’

‘FIGURES OF SPEECH’ prva je izložba posvećena radu vizionarskog multidisciplinarnog umetnika Virgila Abloha. Izložbu je razvio Muzej savremene umetnostu u Čikagu i nudi uvid u kreacije preminulog kreativnog direktora muške odeće Louis Vuittona kao i saradnju sa japanskim savremenim umetnikom Takashi Murakamijem, kao i arhitektom Rem Koolhaasem. Takođe, na izložbi je prikazano i neraskidivno partnerstvo dva muzička i modna genijalca Virgila Abloha i Kanye Westa.

Izložba ‘FIGURES OF SPEECH’ nastavlja svoje višemesečno predstavljanje u Brooklyn Museum. Naime, ultimativni brend uličnog stila Off-White udružio je snage sa bruklinskim muzejem i kreira kolekciju odeće inspirisanom istaknutim temama i ključnim elementima izložbe. Serija odeće debitovaće u izložbenoj radnji Church & State i uključuje sakoe, dukserice, majice i umetničke torbice. Takođe, kolekcija sadrži i dodatke poput satova.

Serija radova Virgila Abloha ‘FIGURES OF SPEECH’ biće izložena u Brooklyn muzeju sve do kraja januara 2023. godine. Dok je kolekcija predstavljena juče na posebnom događaju u Brooklyn i postala je dostupna za kupovinu u Off-White radnjama. Dok će linija odeće za online kupovinu biti omogućena danas, 16. septembra.

Učitati još
Zatvori