Kako je North West postala ultimativna style ikona
Kako je North West postala ultimativna style ikona

Kako je North West postala
ultimativna style ikona

Jedan od najlakših odgovora do sada koji ne zahteva gotovo nikakvu dublju analizu. Odmah ćemo da pređemo na stvar. North West je ćerka najintrigantnije ličnosti današnjice. Modni gen Kanye Westa nije zaobišao njegovu miljenicu, style bliznakinju i karakternu dvojnicu. Još od priče kako se DadYe na dvadeset minuta pretvorio u ličnog dizajn asistenta tada petogodišnje North, predviđali smo njenu vladavinu u modnoj industriji.

North je još kao beba bila idealna vizuelna Yeezy manifestacija. Od personalizovanih Yeezy 350 patika, preko Yeezy Insulated Boot i prepoznatljivih bomber jakni, do nedavne ikonične fotografije sa YZY SPLY SHDZ, na njoj je sve izgledalo upravo onako kako filozofija brenda nalaže.

Stylebook by North West

North West nam je nedavno servirala nekoliko edgy look-ova sa pariške nedelje mode. Black on black estetika, Balenciaga Crocs i vintidž DadYe plava jakna njegovog kratkotrajnog modnog brenda Pastelle zasenila je ceo prvi red. Sa samo devet godina, North je postala pravi modni znalac. Njen vizuelni identitet pokušale su da rekreiraju Kendall Jenner i Dua Lipa, a mi procenjujemo da je ovo samo početak, te da će uticaj najstarije ćerke Kanye Westa umnogome doprineti razvoju i redefinisanju modne industrije.

Kako bismo argumentom potkrepili hvalospeve, podsećamo vas da je North West stilizovala sebe kao i Sainta, Psalma i Chicago za martovsko izdanje Vogue magazina. North je jednostavno smatrala da su odabrani autfiti bili dosadni, a mi joj slepo verujemo. Mi i Anna Wintour.

Ne bi li uzalud trošili reči i zamarali vas dodatnim analizama male modne streetsyle ikone. U nastavku pogledajte koje smo look-ove North West izdvojili za vas.

Učitati još
Zatvori