Journal style vodič: Predlog autfita za predstojeću radnu nedelju
Journal style vodič: Predlog autfita za predstojeću radnu nedelju

Journal style vodič: Predlog autfita za
predstojeću radnu nedelju

Nova radna nedelja je na pomolu, a pred nama se prostire večito pitanje: Šta obući? Nedovoljno odgovora i previše odeće, a premalo kombinacija, neretko nas dovode do svojevrsne modne krize i prave stilske konfuzije. Stoga, donosimo kratak journal style vodič sa ciljem da predočimo nekoliko ideja koje mogu da vam posluže kao inspiracija prilikom odabira autfita upravo za predstojeću radnu nedelju.

Journal style vodič

Basic crno odelo

Klasičan crni sako i sinhronizovane pantalone osnovni su komadi kada govorimo o formal wear-u. Ipak, kako bi isključili pojam jednostavnosti iz ovakve kombinacije okrećemo se starom dobrom layering-u i ispod sakoa oblačimo crnu rolku, zatim košulju (do pola raskopčanu) i dodajemo nakit.

@veneti.a
zara
zara

Farmerke i double-faced jakna

Farmerke, bela uska majica, crvene cipele na štiklu i plavi kačket još jedan su primer kako od nekoliko basic komada formirati ikoničnu kombinaciju. Ukoliko na sve to dodamo i double-faced braon jaknu dobijamo, kolokvijalno rečeno, pun pogodak.

@lara_bsmnn
zara
zara

Midi suknja i kratka košulja

Midi crna suknja, bela rolka, kratka košulja i na sve to kratka bomber jakna dobitna je kombinacija ukoliko ste pobornik simbitočkog stila koji spaja nespojivo. Kako se u redakciji Journal sredinom nedelje dešava već dobro poznata Hypebeast sreda, fokus treće kombinacije stavljamo na odabir patika. Više o tome pronađite u Cop or Drop rubrici.

@yoon_ambush
stradivarius
bershka

Kožne pantalone i oversized džemper

Zimski meseci često nam ograničavaju mogućnosti kombinovanja i neretko su nam upravo džemperi imperati. Međutim, čak i oni mogu da budu mnogo više od coazy komada odeće, te je naš današnji predlog uparivanje sa crnim kožnim pantalonama, crvenim špicastim čizmama i velikom bundom.

@sofiamcoelho
zara
zara man

Basic oversized bela majica i tailored fit pantalone

Bela oversized majica sa muškog odeljenja i tailored fit pantalone uparene sa efektnim čizmicama su ultimativna kombinacija petkom kada nastojimo da navučemo ležeran autfit koji ćemo pravo iz ofisa odvesti na koktele.

@filis_pina
bershka man
bershka

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius

Učitati još
Zatvori