Journal intervju: Vanja Milićević o modi, limitiranoj kolekciji i slobodi
Journal intervju: Vanja Milićević o modi, limitiranoj kolekciji i slobodi

Journal intervju: Vanja Milićević o modi,
limitiranoj kolekciji i slobodi

Poznata influenserka i devojka od stila Vanja Milićević otkriva nam kako je došlo do saradnje sa brendom Extreme Intimo, koliko dugo je trajala priprema ovog projekta i šta je za nju sloboda.

Nakon dugogodišnje saradnje i zajedničkih kreativnih promišljanja Vanja nam donosi limitiranu kolekciju koja je verodostojan manifest njene perfektne estetike. Kolekciju koja zaista spaja minimalizam i sofisticiranost sa seksipilom i elegancijom, a dopušta ženi da bude u glavnoj ulozi. Naizgled basic komadi u njenim omiljenim (ne)bojama, crnoj i beloj uz lucidno asimetričan kroj majici naglašavaju sve dobre strane ženske siluete, istovremeno dopuštajući maksimalni komfor kakav svi želimo od omiljenih letnjih stvari. Uz upliv zelene, kao i zebra printa, kao i uz vrhunsku izradu i prirodne materijale – ovo je odeća u kojoj možete biti od jutra do mraka, a da pri tome izgledate dobro u svakom trenutku!

Razgovarali smo s Vanjom Milićević o…

JOURNAL 01. Reci nam kako je došlo do ove kolaboracije? Koliko dugo si pripremala ovaj divan koncept koji jedva čekamo da primenimo ovog leta?

Vanja Milićević: Nakon dugogodišnje saradnje i zajedničkih kreativnih promišljanja, došli smo do predloga da je kolaboracija u vidu posebne kolekcije projekat koji bi najbolje izneo sve naše ideje. Znali smo da delimo istu viziju, zbog čega mi je Extreme Intimo dao veliko poverenje da sve uradimo na meni svojstven način. Potpuna sloboda u celom projektu dovela je do finalnog proizvoda koji je sada pred vama. Za čitav proces, bilo nam je potrebno oko godinu dana i neizmerno sam zahvalna celom timu jer su od samog početka verovali da ćemo napraviti nešto sjajno!

JOURNAL 02. Da li su po tebi asimetrični krojevi THE new trend alert za ovu letnju sezonu?

Vanja Milićević: Postoje već duži period ali su definitivno ove sezone pobrali svačije simpatije!

JOURNAL 03. Ova limitirana kolekcija odiše utiskom slobode. Šta je ona za tebe?

Vanja Milićević: Uvek bih rekla da je to onaj momenat kada se osećate dobro u sopstvenoj koži, kada se ne pretvarate zbog drugih. Tad nastupa prava sloboda, da budete ono što jeste.

JOURNAL 04. Koju ti kombinaciju VM x ei upravo nosiš na sebi dok nam odgovaraš na pitanja?

Vanja Milićević: Tank top sa tankim bretelama i šorts!

Polazna tačka inspiracije bio je Mikonos, a upravo je to grčko ostrvo poslužilo kao scenografija za snimanje kampanje kojom je prikazana celina kolekcije uz smernice za lako kombinovanje.

A do tada, kako Vanja kažeNeka letnje stilske igre počnu!

Učitati još
Zatvori