Journal finds: Autentične ženske tašne domaćih dizajnera
Journal finds: Autentične ženske tašne domaćih dizajnera

Journal finds: Autentične ženske
tašne domaćih dizajnera

Kako je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača vode i zemljišta diskusija o ekološkoj i etičkoj problematici brze mode postala je sve glasnija, kako u svetu, tako i u našim redovima. Međutim, pronalazak delotvorne alternative za sada ostaje ključno pitanje bez jedinstvenog odgovora. Ipak, ono što je fakat jeste da je korespondirajući odnos domaćih medija i lokalnih dizajnera popločao put održivijeg načina mišljenja i delanja konzumenata. Shodno tome, na našem današnjem modnom radaru našle su se autentične ženske tašne domaće proizvodnje.

Promišljenija proizvodnja, takozvani veganski materijali, mnoštvo različitih tekstura i silueta – najpribližniji je opis našeg današnjeg izbora onoga što nazivamo autentične ženske tašne lokalnih dizajnera. Vođeni mantrom Jane Birkin da je ženi potrebna samo jedna dobra torba izdvojili smo upravo bezvremenske komade koji su istovremeno dovoljno jedinstveni i pomalo poetični, te će svaku našu kombinaciju začiniti tačno onoliko koliko je potrebno. Bilo da su u pitanju svakodnevne ili pak večernje varijante.

Pogledajte kojih pet modela ženskih tašni se našlo u našoj današnjoj Journal Finds rubrici, kao i koje smo to lokalne brendove izdvojili.

Journal finds: Autentične ženske tašne domaćih dizajnera

𝐀𝐫𝐭𝐞&𝐁𝐞𝐥𝐥𝐞𝐳𝐳𝐚

Rose de Mai

Irma KOHEL

Baragoni bags

ALEKSANDRA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori