Jacquemus je jedan od najnošenijih dizajnera ovog leta
Jacquemus je jedan od najnošenijih dizajnera ovog leta

Jacquemus je jedan od najnošenijih
dizajnera ovog leta

Svi su ludi za dizajnerskim potpisom Jacquemus! Ovaj brend je jako visoko pozicioniran kada je globalna modna scena u pitanju, a komade sa potpisom ovog dizajnera podjednako nose i muškarci i žene. Bez obzira da li su u pitanju laneni co-ord setovi, pepito pantalone, torbe ili popularni bucket hat, Jacquemus „duh“ je svuda. Ne postoji mondensko letovalište bez gosta koji ne nosi bar neki Jacquemus komad, a mi biramo naše favorite.

Odeću ovog francuskog dizajnera vole da nose svi, a postao je omiljen kod cool crowd modne publike. Sa druge strane, nije postao potpuni mainstream, jer estetika njegove garderobe ne gadja direktno široke mase. Mada, kada vidite svoje modele haljina na rafovima u Zari, to znači da većina želi da nosi vaš dizajn. Ono što ga odvaja od drugih jeste estetika revija koje su postala mala remek-dela. Od svima poznate revije sa pink pistom u poljima lavande, preko egzotične destinacije na Havajima – ovaj čovek ne ostavlja prostora predvidivosti kada je vizuelni identintet u pitanju. Takodje, podjednako je obožavan od strane Francuskinja i Italijanki, koje su vrlo zahtevne kada je garderoba u pitanju.

Jacquemus savršeno flertuje izmedju neutralnih nijansi, gde u fokus stavlja nude, i agresivnih jakih boja. I možemo reći da ga odlikuju oba pravca. Samim tim ga nose svi, nevezano za stil kojem su naklonjeni. Ako ste minimalista, odlučićete se za njegov bež laneni komplet. Ako volite upadljive komade, izabraćete pink oversize sako. Tako je i sa aksesoarima. Postoji velika ponuda torbi smirenih boja. Vanila, karamela, crna i oker nijanse miljenice su kod „minimalista“. Sa druge strane, imamo neon verzije koje kupite kao svoju treću torbu sezone, i nosite je kada vam fali pop of color. Leto je period kada volimo i svetle nijanse, ali i one jarke, pa je baš zbog toga Jacquemus jedan od najnošenijih dizajnera sezone.

Učitati još
Zatvori