Intervju: Upoznajte Minu Krstić koja stoji iza lokalnog modnog brenda COAST
Intervju: Upoznajte Minu Krstić koja stoji iza lokalnog modnog brenda COAST

Intervju: Upoznajte Minu Krstić koja stoji
iza lokalnog modnog brenda COAST

Donosimo vam inspirativnu priču kako je nastao renomirani lokalni brend COAST koji je od proizvodnje kupaćih kostima prerastao u classic fashion apparel marku. Danas COAST brend je dodatno prepoznatljiv po svojim lateks helankama i elegantnim elastičnim haljinama koje ističu žensku siluetu. Popričali smo sa osnivačicom brenda Minom Krstić o njenim počecima, ali i budućim projektima.

Osnivanje COAST brenda u Beogradu

JOURNAL 01. Coast brend se već više sezona pozicionira kao jedan od najelegantbijih trendi brendova na lokalnom tržištu? Ispričaj nam kako se rodila ideja za brend?

Pre svega, hvala na divnim rečima, mnogo mi znače. Kako sam odrastala na moru, ono mi je uvek bilo nepresušan izvor inspiracije i fasciniralo me je sve što ima veze sa njim. Ujedno želela sam da otpočnem svoj samostalni projekat i analizirala sam čega nema na tržištu, a to su baš bili kupaći kostimi. Može se reći da su u COAST-u spojene moje dve velike ljubavi: moda i more.

JOURNAL 02.  Kako bi ti kao osnivač Coast brenda opisala koncept?

Koncept je vrlo jednostan zapravo, želela sam da ponudilo kvalitetne i nosive komade koji se lako uklapaju, a koje možete voleti i nositi mnogo sezona. Ideja je da promenom aksesora ili obuće komad može da isprati potpuno drugu namenu. Recimo naše kostime možete nositi i kako preko dana, tako i uveče za pool party uz palazzo pantalone ili maxi suknju, takodje lepo se kombije i uz texas bermude za festivalski outfit. Naš najprodavaniji artikal su definitivno helanke i to je upravo zbog njihove multi funkcionalne primene. Materijal je prijatan i prilagodljiv, mogu se nositi kako za poslovne prilike, tako i na patike kada vodite dete u park ili pak uveče uz visoku štillu i sako sa upadljivim nakitom za intimnu večeru sa svojim dragim.

JOURNAL 03.   Kakav je osećaj kad vidiš da si napravila Coast community u Beogradu? Kako bi ga opisala?

Too good to be true. Kada vidim svoj komad na nekome ispuni me osećaj čiste sreće. COAST community čine divne žene, a i neka nova prijateljstva su počela baš na ovaj način.

 

Učitati još
Zatvori