Influenserka Hanna Schonberg u fokus vraća biznis pruge
Influenserka Hanna Schonberg u fokus vraća biznis pruge

Influenserka Hanna Schonberg u
fokus vraća biznis pruge

Izloge highstreet brendova preplavili su komadi na sitne bele pruge, koji su nekada davno bili striktno vezani za office estetiku. Svi znamo koliko je moda danas playful, samim tim miksujemo odeću na sve zamislive i nezamislive načine. Moda je zabavna, ističe našu kreativnost i podstiče nas da budemo inovativni. Upravo tako je influenserka Hanna Schonberg prošetala ovaj komplet na biznis pruge, u vrlo casual izdanju.

biznis pruge
@hannaschonberg
biznis pruge
@hannaschonberg

Ovakav print smo devedesetih godina mogli da vidimo ili u rnb spotu, ili u advokatskoj kancelariji na Menhetnu. Tačnije ovo je bio striktan poslovni dress code koji je neki stilista ušunjao na hip hop scenu i kombinovao uz donji veš kako bi komadima na biznis pruge udahnuo alter ego. Dan danas se ovaj dezen provlači kroz muzičku industriju, i uvek karakteriše moć. Tako je i Rihanna 2015. nastupila u kompletu sa ovakvim dezenom na CBS radio humanitarnom koncertu, a kombinovala ga je uz čipkani korset.

Hanna Schonberg je ovu kombinaciju rešila da upotpuni sa belim Prada tank topom, japankama i mini tašnom. Dakle, ukoliko ovakve komade nosite na belu košulju, postižete formalni biznis look. Ukoliko kombinujete na beli tank top i patike, postižete playful look. Svakako dobra investicija, a komade kao i uvek možete nositi odvojeno. Ona se odlučila za šorts i sako (Miholjsko leto calling), a vi možete uzeti ili klasično odelo, ili čak suknja/sako combo.

biznis
@hannaschonberg
pruge
@hannaschonberg
@hannaschonberg
@hannaschonberg

Kopiraj look

pruge
Stradivarius
pruge
Stradivarius
Stradivarius

Foto: Instagram; Stradivarius

Učitati još
Zatvori