Handmade nakit od poludragog kamenja i prirodnih bisera s domaćim potpisom

Handmade nakit od poludragog kamenja i
prirodnih bisera s domaćim potpisom

Obožavamo kada otkrijemo nove lokalne brendove o kojima je vredno pisati. Upravo to je slučaj sa handmade nakitom Waves Jewelry.   Čarobni nakit od poludragog kamenja i prirodnih bisera, iza sebe krije ručni rad predivne Marije Đorđević koja nam otkriva svoju priču.

Waves Jewelry nakit je inspirisan Mikonosom

JOURNAL 01Kako bi opisala estetiku nakita koji praviš?

M: Waves Jewelry je inspirisan Mikonosom, bojama mora, peska i školjki kroz jednostavne linije, elegnatne zlatne detalje u kombinaciji od poludragog kamenja i prirodnih bisera. Upravo estetikom i materijalima koje su odlika ovog idiličnog grčkog ostrva.

JOURNAL 02. Opiši nam kako izgleda perfect summer look uz tvoj nakit?

M: Talasi u kosi, slameni šeširi, laneni i prozračni materijali, kupaći kostimi jarkih boja i neobičnih krojeva, lepršave haljine i poneki biser. To je i više nego dovoljno! Upravo ono što bih istakla je da pri kreiranju svakog komada uvek razmišljam o funkcionalnosti i nosivosti u svim prilikama- na plaži, večeri ali i u noćnom izlasku uz elegantnije kombinacije. Tako da svaki komad koji izradim postaje neka vrsta letnje amajlije koja je stvorena da se ne skida od jutra do mraka, pogotovo ukoliko ste na moru!

JOURNAL 03. Objasni nam proces izrade jednog Waves Jewelry komada?

Iza svakog komada krije se priča koja se uz mnogo rada, truda i ljubavi pretvara u prava mala umetnička dela. Svaki komad je ručno izrađen od poludragog kamenja, prirodnih bisera i nerđajućeg čelika. To ga čini dugotrajnim i bezbednim za nošenje na suncu i moru.

JOURNAL 04. Na kojim It devojkama bih želala da vidiš svoje izrađene komade?

Pri kreiranju brenda inspirisale su me jake, uspešne i jedinstvene žene koje će pokazati svoj karakter kroz isto tako jedinstvene komade nakita. Sve žene koje su heroji svog života i koje svoju autentičnost žele da upotpune savršenim komadom nakita treba da nose Waves Jewelry.

Foto: Waves Jewelry

Učitati još
Zatvori