Pronašli smo high-street verziju Gucci Jackie 1961 torbe
Pronašli smo high-street verziju Gucci Jackie 1961 torbe

Pronašli smo high-street verziju
Gucci Jackie 1961 torbe

Jedan sigurni outfit koji definitivno ne izlazi iz mode jeste kombinacija dobrih farmerki, bele košulje, određenog aksesoara i kvalitetne torbe koja će ceo izgled ukrasiti. Iako većina nas prve tri stavke ovog outfita može priuštiti, ipak kvalitetna dizajnerska torba neretko je van naših mogućnosti. Ako je i vaš Instagram feed prošle sezone bio pun slika dizajnerske Gucci Jackie 1961 torbe, verovatno ste barem jednom zaželeli da bude deo vašeg garderobera. Na vašu, i na našu sreću, postoji highstreet verzija Gucci Jackie 1961 torbe u crnoj boji, a mi znamo i gde. Brend H&M nudi jako sličnu verziju ove torbe, koja je dostupna po pristojnoj ceni, i koja će svaki vaš outfit ukrasiti.

@imfashionbabe
@diipakhosla
@kateehutchins

Highstreet brend H&M je u svojoj nedavnoj kolekciji lansirao torbu koja je jako slična Gucci-jevoj Jackie 1961. Mala, crna shoulderbag ima isti vitalan dizajn kao i dizajnerska, sa zaobljenom ručkom, koju upotpunjuje zlatna kopča.  And the best part is – dostupna je po ceni od 3400 dinara.

H&M
H&M

It was all Jackie Kennedy’s fault

Originalna Gucci Jackie 1961 torba, koja je prvi put predstavljena 60-ih godina prošlog veka. Vratila se u modnu zajednicu u upgrade verziji i ponovo postala izuzetno poželjni modni dodatak. Kao arhivski dizajn koji je oživeo bivši kreativni direktor and Gucci-ja, Alessandro Michele, garantovano je da je ova torba dobra investicija. Nazvana je po Jackie Kennedy Onassis, legendarnoj američkoj prvoj dami. Naime Jackie Kennedy je u svom garderoberu imala mnogobrojne Gucci torbe čije je prvobitno ime bilo Constance. Kako ih je uvek verno i stilizovano nosila, modna kuća Gucci ih je preimenovala u Jackie torbu. Legendarna prva dama Amerike je opravdano zavredila status ikone stila i elegancije, čiji nas stil inspiriše i danas.

Emblematična Jackie torba, sa svojim karakterističnim oblikom polumeseca i elegantno zlatnom šnalom je svoju popularnost stekla zahvaljujući njenoj jednostavnoj, a istovremeno prefinjenoj estetici koja se savršeno uklapala u modni duh kako 60-ih godina prošlog veka, tako i danas.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori