Givenchy Shark Lock Boots vraćaju titulu najtraženije obuće jesenje sezone
Givenchy Shark Lock Boots vraćaju titulu najtraženije obuće jesenje sezone

Givenchy Shark Lock Boots vraćaju titulu
najtraženije obuće jesenje sezone

You heard it here first, folks – Givenchy Shark Locks Boots biće najtraženija obuća predstojeće sezone. Ne, ne grešite ako ste pomislili kako ste ovu čizmu negde već videli. Kako i ne biste? Čizma koja je jedno vreme bila sinonim za jesenji it boot of the season, posle kraće pauze, vraća nam se kao ovogodišnji soon-to-be najpoželjniji modni komad.

Shark boots? For fall? Groundbreaking.

Čuvena rečenica koju Maryl Streep izgovara u filmu The Devil Wears Prada za cvetni dezen i proleće, može se primeniti i na ove čizme i jesenju sezonu. To be fair, Givenchy Shark Boots su bile fenomen koji je doživeo vrhunac popularnosti od 2012. do 2015. godine. Pre svega, ne možemo da zamislimo Kim Kardashian u tom periodu bez njih. Sve u svemu, skoro svi su ih imali, a ko nije, želeo ih je. Nešto slično nam se čini da će se desiti i ove sezone sa novom verzijom ove čizme – Givenchy Shark Lock Boots.

Shark Boots / @__dlscollections
Shark Lock Boots / @couturecarrie

Ako se oko nečega slažemo, to je da ako ova čizma ume nešto, to nešto je da izazove reakcije. Čini nam se da je situacija vrlo either you love it, or you hate it, a mi se nadamo da smo svi ovde prisutni prvog mišljenja. U svakom slučaju, bolje se odmah navikavajte. Ovu čizmu već smo počeli da viđamo svuda, a jesen – tek što stiže.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori