Fall Basics: Naš vodič do jesenjeg ormara koji sadrži sve najpotrebnije komade
Fall Basics: Naš vodič do jesenjeg ormara koji sadrži sve najpotrebnije komade

Fall Basics: Naš vodič do jesenjeg ormara koji sadrži sve najpotrebnije komade

Znate već šta sledi, pa ovaj put možemo zajedno u glas. Da, da – back to the basics!  Već smo govorili o neizostavnim komadima koje su bele košulje, a ni ovaj put ne zalazimo dalje od večitih klasika. Crop tops, t-shirts, long sleeves, you name it! Ove jeseni najbrži put do kul uličnog stila nije pomoću trendi odeće koje uglavnom viđamo leti, već pomoću vanvremenskih komada koje možemo stilizovati na milion i jedan način.

Jednostavne bele potkošulje, koje je internet krstio u wife pleaser majice (jer smo se kolektivno složili da naziv wife beat*r ostavimo daleko iza nas), viđali smo celo leto, a nastavićemo da ih viđamo i predstojeće sezone. Međutim, ne razmišljajte samo u smeru belih potkošulja. Iako basics komadi najčešće podrazumevaju belu ili crnu, tu spadaju i svi mutirani, lako uklopljivi tonovi. Takođe, s obzirom da nas čekaju nešto hladniji dani, počnite da rzmišljate o dužim modelima, rukavima, i debljim materijalima.

 

 

 

@joragphoto
@joragphoto
@joragphoto

Angie made us look

Samo pre neki dan smo videli Angelinu Jolie kako iznosi ovaj wife pleaser look do savršenstva. Poznata po stilu koji se sastoji od vanvremenskih komada, namenjeni da istraju na testu menjanja trendova, nije nam čudno što smo smo glumicu videli u baš ovakvom street izdanju. Da li smo spomenuli da je izgled upotpunila nečim što već pretenduje da osvoji titulu najtraženije torbe jeseni, odnosno YSL Maxi Icare bag? Don’t say you didn’t hear it from us first.

@angelinajoliekl
@angelinajoliekl

Ako malo pogledamo oko sebe, shvatićemo da su ovi klasični komadi konstantno oko nas. A tome i služe. Odeća koja gotovo nikad ne može izaći iz mode, jer je nikad nismo ni smatrali „u modi“ u startu. A classic is a classic, for good reason. Iste komade možemo nositi iz sezone u sezonu, iz godine u godinu, na nama je samo kako ćemo ih stilizovati.

Journal guide: Basics

Zavirili smo u naše omiljene radnje poznate po svojim basics linijama, i izdvojili najbolje komade koji će se odlično uklopiti u svaki jesenji ormar.

H&M

H&M Cotton vest top - Black
H&M Cotton vest top - White
H&M Cotton vest top - Light pink
H&M Cotton vest top - Light Blue
H&M Ribbed modal-blend top - White
H&M Ribbed modal-blend top - black
H&M Ribbed modal-blend top - dark greige

Skims

SKIMS COTTON JERSEY T-SHIRT - BONE
SKIMS COTTON JERSEY T-SHIRT - SOOT
SKIMS COTTON JERSEY T-SHIRT - MINERAL
SKIMS FITS EVERYBODY T-SHIRT - MICA
SKIMS FITS EVERYBODY LONG SLEEVE T-SHIRT - COCOA
SKIMS FITS EVERYBODY LONG SLEEVE T-SHIRT - SAND

Zara

ZARA RIBBED KNIT SWEATER - Black
ZARA RIBBED KNIT SWEATER - Cream
ZARA RIBBED KNIT SWEATER - Brown
ZARA RIBBED KNIT SWEATER - Mid blue
ZARA BASIC EXTRA-FINE KNIT TOP - BLACK
ZARA BASIC EXTRA-FINE KNIT TOP - WHITE

Foto: H&M, Skims, Zara, Instagram

Učitati još
Zatvori