Easter babies fever: Biramo najslađe uskršnje baby autfite
Easter babies fever: Biramo najslađe uskršnje baby autfite

Easter babies fever: Biramo najslađe
uskršnje baby autfite

Uskršnji praznici idealan su povod za kreiranje mini rituala sa decom, bez obzira na njihov uzrast. To su sećanja koja će ih pratiti kroz život i što im pružite kvalitetnije uspomene to će ih oni kasnije prenositi na nove generacije.

Estetika društvenih mreža nalaže konstantnu borbu i takmičenje – ko će osmisliti najkreativnije fotografije i poslužiti kao inspiracija višemilionskim pratiocima.

Mi smo odabrali svoje easter babies favorite i upozoravamo vas jer sledi / ultra cuteness content.

Easter babies
@laurenireland

Lauren Irealand

Influenserka i jedna od osnivačica beauty brenda “Summer Fridays” nedavno je postala majka po treći put (fun fact, dečak se zove East), a beba je nedavno napunila tek mesec dana.

Njen mini photo session osvojio nas je iste sekunde, a ovo su ujedno i prelepe uspomene koje će porodica godinama vrteti kroz foto albume. Lauren je svom detetu obukla knitwear odelce u plavoj boji, sa repićem na zadnjem delu, a u kompletu ide i matching kapica sa ušima. A – d – o – r – a – b – l – e.

Pernille Teisbaek

Danska blogerka je majka čak četvoro dece, a poslednje je rodila sredinom avgusta prošle godine.

Njena beba na fotografiji takođe nosi knitwear onesie sa izvezenim zekom na leđima i pufnicom od repa, a skandinavski modni minimalizam i ovde se pokazao kao najestetičniji. Easter babies for the win! 

Natasha Lea

Britanska blogerka Natasha Lea, poznatija pod pseudonimom @tashietinks, svoje prvo dete dobila je u novembru 2023. godine. Kao i u ostalim slučajevima ovo je sinovljev prvi Uskrs a dočekao ga je u teddy bež kompletu sa braon-bež ušima na glavi.

Cute, cuter, the cutest.

Easter babies
@tashietinks

Viky Rader

Ukrajinska blogerka sa prebivalištem u Nemačkoj takođe je mama četvoro dece. Ona je ovaj Uskrs provela na plaži, a njeno najmlađe dete nosilo je pelenu i naravno – bunny ears.

Porodica je rešila da praznik provede u toplijim krajevima i kreira uspomene vredne pamćenja ali kostim nisu zaboravili – pa makar i u vidu aksesoara.

Učitati još
Zatvori