Donosimo vam novu Budoar Atelier kolekciju koja stavlja u fokus svečane bele košulje
Donosimo vam novu Budoar Atelier kolekciju koja stavlja u fokus svečane bele košulje

Donosimo vam novu Budoar Atelier kolekciju koja stavlja u fokus svečane bele košulje

Kada govorimo o notama i jednoj savršenoj kompoziciji, zapravo govorimo o balansu. Balans retro glamura i pop-rok ere kao ključ estetike lokalnog brenda Budoar Atelier. Ovoga puta vas vodi u vrele letnje dane obojene nijansama bisera i svežine. Upravo takav opis nosi simboličan i konceptualni naziv aktuelne Resort 23 kolekcije – “Svečane bele košulje” .

Prvi deo modne triologije „Film“ kolekcije inspirisana je filmom “Crni bombarder”

Naravno, istoimena kolekcija je inspirisana jednom od kultnih numera iz davnih, svima poznatih vremena, u izvođenju Anice Dobre, doajena našeg glumišta. “Svečane bele košulje“ su samo najava i prvi deo planirane ovogodišnje modne trilogije – “Film” koju potpisuje Budoar Atelier, inspirisane filmom “Crni bombarder”. Uskoro očekujte drugi i treći deo pod nazivima “Bombarder” u vidu SS23 kolekcije, kao i “Hipnotic” capsul kolekcije koja uvodi novi segment Budoar asortimana, a to je evening- wear.
Kolekcija “Svečane bele košulje” sadrži 12 look-ova, košulja i takozvanih košulja/haljina, izrađenih od najfinijih prirodnih materijala poput svile, lana, pamuka i sličnih… Izbor luksuznih i pre svega prirodnih materijala koje plasira Budoar Atelje od svog nastanka do danas je u samom DNA brenda.

Kada muzika, film i moda postignu sinergetski efekat

Umetnost ne poznaje svoje granice, ova kolekcija je primer balansa muzike, filma i mode konstruisani u najlepšim teksturama bezvremenskih košulja.
Zaplešite uz Budoar Atelier ovog leta!

CEO Isidora Milenković
Art director @stasa.si
Brand manager @sofija_smiljkovic_
Model @znekey
Photo @lukaboshkovic @faustojanov
Video @stasa.si
MUA @branko.bogicevic

 

 

Učitati još
Zatvori