Devojke od stila ovog leta biraju lanene komade za idealan summer outfit
Devojke od stila ovog leta biraju lanene komade za idealan summer outfit

Devojke od stila ovog leta biraju lanene
komade za idealan summer outfit

Svi volimo lanene komade garderobe, pogotovo leti. Prirodni materijal koji se ne lepi za kožu i ne guši je, pravi je izbor za vrelo leto u gradu. Nekako očekivane kombinacije uvek budu u svetlim bojama, prvoj do bele, vanila i boji peska. To su letnje 101 kombinacije koje su provereno dobar izbor. Malo smelije varijante budu u nekoj zagasitijoj nijansi, cimet, cigla ili denim plavoj. Ove sezone u fokusu su laneni kompleti i kombinezoni koje možemo da stilizujemo na hiljadu načina, dodamo aksesoar i igramo se sa stajlingom. Donosimo vam fotke devojaka od stila koje to odlično rade, inspirišite se i sutra krenite u shopping po svoj omiljeni laneni komad sezone.

Prednosti i mane lanenih komada

Lista prednosti lanenih komada je predugačka. Idealni su za visoke temperature. Uvek poskupe ceo autfit jer je lan prosto classy looking materijal. Ako kupite odelo ili komplet možete ih kombinovati odvojeno i imaćete pojedinačne dobre komade. Jako su nosivi i za dnevne ali podjednako atraktivni za večernje varijante. Svetli komadi od lana prelepo idu na tamniji ten koji planirate da negujete tokom leta.  Jedina mana je što se brzo gužvaju, pa vam savetujemo da ako lanene komade nosite na put, ponesete mini peglu na paru sa sobom.

U narednim redovima predstavljamo vam cool lanene komade koje smo odabrali za vas a koji će vam trajati više sezona. U pitanju su super odevni predmeti brendova Zara, Massimo Dutti i Moms pants. Takodje, odlična stvar je što je većina ovih komada na sezonskom sale-u pa požurite da ih ugrabite što pre. Mini fashion advice: Ukoliko naidjete na lanene komade koji su više za proleće ili jesen, a na rasprodaji su, obavezno ih kupite. Kada dodje njihova sezona nošenja imaćete super kvalitetne komade koje ste kupili po mnogo povoljnijim cenama.

Zara komplet od lana
Massimo Dutti komplet od lana
Mom's pants kombinezon od lana
Zara komplet od lana
Massimo Dutti komplet od lana
Mom's pants kombinezon od lana

I Brad Pitt nosi łan 

Ako i dalje niste rešili da odete po svoj laneni IT komad sezone, sigurni smo da će Bred Pit biti dovoljno ubedljiv da je lan neizbežan ovog leta. Na turneji na kojoj promoviše svoj novi film u vrelim gradovima Evrope bira lanene komplete koje nosi sa mnogo šmeka a na drugoj fotografiji možemo ga videti i u lanenoj suknji. Leto je, ipak, vreme za zabavu.

Photo: Instagram.com ; massimodutti.com ; zara.com ;

Učitati još
Zatvori