Brend Deichmann zakoračio je u novu deceniju postojanja u Srbiji i predstavio kolekciju za jesen/zimu
Brend Deichmann zakoračio je u novu deceniju postojanja u Srbiji i predstavio kolekciju za jesen/zimu

Brend Deichmann zakoračio je u novu deceniju postojanja u Srbiji i predstavio kolekciju za jesen/zimu

Na modnoj reviji brenda Deichmann predstavljena је nova kolekcija jesen/zima, a povodom jubilarnih 10 godina postojanja kompanije u Srbiji. Kao manekenka se pojavila i nova brend ambasadorka, regionalna muzička zvezda Sara Jovanović.

Nova kolekcija predstavljena je na simboličan način. Modna pista pretvorena je u ulicе grada, što prenosi i oslikava suštinu Deichmanna kao brenda – da je Deichmann obuća baš za svaku priliku i pristupačna svim ljudima. 

Pored Sare Jo kao glavne zvezde, reviji su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, poput fotografa Miloša Nadaždina, glumca Uroša Jovčića, influenserki Jenni Martin, Dejane Erić, Tine Grabež, Jasmine Tarbuk i mnogi drugi.

U prelepoj atmosferi bioskopa Balkan predstavljeni su modeli iz najnovije kolekcije jesen/zima koje ćete zasigurno viđati na ulicama. Poznata zgrada je ovom prilikom transformisana u urbani ambijent, podsećajući nas na svakodnevno uzbuđenje i užurbanost grada. Uz moderne i pristupačne komade, bićete spremni za svaku situaciju tokom dana. Udobnost je garantovana.

Tokom godina, kroz naše garderobere prošla je velika količina različitih modnih trendova i interesantnih komada. Ono što se ceni jeste kvalitet, udobnost ali i pristupačnost.  Baš to su vrednosti za koje se zalaže Deichmann, izjavio je Marko Jovanović, direktor prodaje Deichmanna u Srbiji.

Kolekcija sadrži ponešto za svakoga. Od hrabrih i očaravajućih čizmica na štiklu za posebne događaje, preko obuće i šik torbi adekvatnih uz poslovne odevne kombinacije pa sve do praktične obuće za decu i muškarce. Ono što je sigurno je da ćete uz Deichmann trendi komade biti zapaženi gde god da se pojavite.

Goste je iznenadila i regionalna muzička zvezda Sara Jo koja se ovoga puta našla u ulozi manekenke, a koja je zasijala je u crnim čizmicama.

Foto: Deichmann

Učitati još
Zatvori