Crocs su zvanično postale najefektniji fashion detalj leta, evo i kako
Crocs su zvanično postale najefektniji fashion detalj leta, evo i kako

Crocs su zvanično postale najefektniji
fashion detalj leta, evo i kako

Godinama najkontraverznije papuče oko kojih modni znalci vode večite debate, doživljavaju svoj vrhunac ovog leta. Prikazujemo vam novu edgy Crocks kampanju sa kojom smo oduševljeni! Da su već godinama fashion IT komad dokazuje njihova popularnost među poznatim modnim ljudima na Instagramu. Interesantna je činjenica da od kada su se pojavile u koleboraciji sa luksuznom kućom Balenciaga, fashion populacija ih stavlja na oštri sud uz već redovno pitanje. Da li su zaista cool ili su ipak samo komforne guemene papuče namenjene za bazen ili rad u bašti? Ali…

It’s official – Crocks su namenjene za sve generacije i prekul su papuče, pogotovo kada se nose na belu sportsku čarapu!  Kod nas na tržištu Crocks modele možete pronaći u svakoj Deichmann radnji.

Crocks su oličenje comfort-first fashion opisa, a od kada su se pojavili Jibbitz modeli sa znakovima postaju zvanično pop culture royalty. Ali da li znate par zanimljivih činjenicama o Crocks brendu?

Prvi Crocks model the Beach plasiran je na tržište 2002.godine i bile su dizajnirane za brod. Izrađene su od specijalizovane pene koja se zove Croslite. Pošto su namenejene da budu funkcionalne i na kopnu i vodi, krokodil je bio glavna inspiracija za njihovo ime. One imaju tačno 13 rupa na prednjem delu. Sheri Schmelzer i njen muž Rich od kada su preuzeli brend 2005.godine, napravili su revoluciju. Naime, Sheri je modelu za svoju ćerku kačila cvetiće i tako došla na ideju za Jibbitz liniju koja je danas najveći hit. Danas se prodaju u više od 90 zemalja, a večita estetska debata je definitvno završena i presuda je objavljena.

Ukoliko znate da ih hrabro iznesete, Crocks su ekstremno fashion cool komad, a mi tajno priželjkujemo jedne Balenciaga Crocks Madame štikle.

 

 

Učitati još
Zatvori