Casa Del Amor: Nova Mykash kapsulna kolekcija odiše senzualnošću
Casa Del Amor: Nova Mykash kapsulna kolekcija odiše senzualnošću

Casa Del Amor: Nova Mykash kapsulna
kolekcija odiše senzualnošću

Mykash je jedan od domaćih brendova koji je za jako kratko vreme našao put do srca istinskih ljubitelja mode. Profilisan za idealne večernje haljine vrlo brzo postao je sinonim za sigurnu adresu kada nam treba autfit za neku specijalnu priliku. Brend slavi ženstvenost, izraženu siluetu i senzualnost a nova kolekcija “Casa Del Amor” nastavlja u istom smeru.

 

Mykash

Casa Del Amor

Ovom kapsulnom kolekcijom dominiraju crvena, crna i srebrna boja, a od materijala su najviše zastupljeni šljokice, kristali i veganska koža. Od detalja vidno je prisutan 3D cvetni uzorak koji je poslednjih par sezona veoma zastupljen na modnoj sceni, a znak da ovaj trend ne ide nikuda je i trenutna Nedelja mode u Londonu (na kojoj je ponovo runway approved).

Kampanja je vrlo mistična i senzualna a modeli haljina idealni za party sezonu koja je pred nama. Krojevi prate figuru ali su istovremeno vrlo classy, pa se mogu nositi u raznim black tie dress code prilikama.

Neki od komada stilizovani su u paru sa crnim dugim rukavicama, koje su takođe veoma popularan vid aksesoara kada želite da build-ujete naizgled minimalistički autfit. Dobra vest za one koji već poseduju Mykash komade – neki od bestseller modela su reinpretirani uz mini izmene u boji ili teksturi samog materijala.

Mykash
Mykash
Mykash

Zašto sve cool devojke nose Mykash?

Ovaj domaći brend viđamo na skoro svim cool devojkama iz regiona, a Dunja Jovanić je nedavno nosila njihov šljokičavi set na promociji Creed parfema u Londonu. Danijela Dimitrovska je njihov brend ambasador skoro od samog početka, a za Saru Jovanović su par puta pravljene i custom made haljine za određene specijalne prilike. U njihovom ateljeu možete probati sve modele i tražiti da vam urade određeni po meri, što je u masovnoj prodaji i fast fashion eri skoro pa nemoguće. Uskoro se tim seli u mnogo veći izložbeni prostor, obavestićemo vas na vreme o novoj adresi!

Učitati još
Zatvori