BORIS ĆALIĆ:  Nova kolekcija inspirisana lepotama Crne Gore i elegancijom One&Only Portonovi rizorta
BORIS ĆALIĆ:  Nova kolekcija inspirisana lepotama Crne Gore i elegancijom One&Only Portonovi rizorta

BORIS ĆALIĆ: Nova kolekcija inspirisana lepotama Crne Gore i elegancijom One&Only Portonovi rizorta

One&Only Portonovi slavi umetnost putovanja lansirajući ekskluzivnu kolekciju Depth over Distance. Limitirano izdanje garderobe za dame kreirano od strane proslavljenog crnogorskog modnog dizajnera Borisa Ćalića. Nastala pod uticajem prirodnih lepota i bogate lokalne kulture, ova kolekcija slavi modernu ženu, koja teži kreativnosti, na jednostavan način.

Nova kolekcija je sinonim vrhunske elegancije i svedenosti, namenjena devojkama i ženama koje vole jednostavne, poslovne, ali prvenstveno suptilne kombinacije. U sve bržem svakodnevnom radnom ritmu koji nas zaokuplja, u obilju preterivanja, ova kolekcija predstavlja pravo modno osveženje. Kolekcija sadrži komade kako za boravak na egzotičnim mestima, tako i za urbanu sredinu.

Boris Čalić o kolekciji koji veliča sofisticaran One&Only Portonovi ambijent

„Kolekcija je kompletno urađena od potpuno prirodnih i izrazito prijatnih i laganih materijala što se stilski podudara sa ambijentom rizorta One&Only Portonovi, kao primerom diskretnog i nenametljivog luksuza koji u prvi plan stavlja eleganciju, harmoniju sa prirodom i udobnost. Rizort One&Only je kao otmeni luksuz i šik novog doba uspeo da istovremeno ovekoveči tajne prirode, što je našlo izraz i u ovoj modnoj kolekciji kroz harmoniju dizajna, boja i materijala“, kazao je Ćalić. Rizort One&Only kao spoj vrhunskog inženjerstva i superiornog dizajna u neraskidivom jedinstvu sa prirodnim ambijentom, promoviše modnu kolekciju koja je u sebe utkala nežnu snagu mora. Ali i, vežinu vazduha, vrhove planina, dašak maestrala, koji se kroz kreativni izraz duše spajaju u odevnim komadima diskretne elegancije.

 

Upoznajte One&Only Portonovi dizajniran u impresivnim razmerama

One&Only Portonovi se nalazi se u Herceg Novom – na ulazu u veličanstveni zaliv Boke Kotorske, zaklonjenu idilu na crnogorskoj jadranskoj obali – okružen spektakularnim planinama i plavim Jadranom. U neposrednoj blizini Kotora, UNESCO-ve svetske baštine, Portonovi je dizajniran u impresivnim razmerama kako bi odražavao arhitektonski stil starih venecijanskih palata u regiji. U pitanju su velike fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, bujne vrtove i zlatnu peščanu plažu koja se može takmičiti sa nalepšim na Mediteranu.

Foto:

One&Only Portonovi

Učitati još
Zatvori