Bikini Crush of the Week: Milica Opačić
Bikini Crush of the Week: Milica Opačić

Bikini Crush of the Week: Milica Opačić

U slučaju da još niste otišli na more, kao i da dalje tražite odgovarajući kupaći kostim – say no more. Ovonedeljni Journal favorit je dvodelni kostim brenda Minni Swim, a nosi ga modna dizajnerka Milica Opačić.

Minni Swim

Naš bikini favorit je model brenda Minni Swim koji istovremeno slavi dobar komfor i dobar dizajn. Atraktivni modeli u jarkim bojama (naša nijansa je hot pink) deluju veoma rastegljivo, a dolaze u dvodelnim i jednodelnim varijantama.

Streč materijal doprinosi udobnosti, a sam model kostima je ukrojen tako da legne svuda kako treba. Donji deo kostima ide u V smeru, što dodatno naglašava struk i doprinosi celokupnom izgledu figure. Takođe, ovo je jedna od praktičnijih modela kupaćeg u koje zapravo možete biti vrlo aktivni.

Ukoliko vam se dopadaju materijal i boja, a niste voljni da nosite dvodelnu varijantu, jednodelni model je u tom slučaju idealan izbor. Boje koje su u opticaju, pored hot pink, su: zelena, žuta, narandžasta, kao i ljubičasta nijansa lavande.

Milica Opačić vlasnica je brenda MO Premiere, a o njenim kolekcijama pisali smo u više navrata. Poznato je da za svoje komade koristi veoma kvalitetne materijale, a svila je skoro uvek prisutna u njenim modnim linijama. Poslednja koju je izbacila nosi naziv Love After Love, a party haljine nikad nisu izgledale tako sexy kao u njenoj poslednjoj kampanji.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori