Bikini Crush of the Week: Maja Malnar
Bikini Crush of the Week: Maja Malnar

Bikini Crush of the Week: Maja Malnar

Dobrodošli u poslednji Bikini Crush ove sezone. Znamo da obožavate ovu rubriku, i ne brinite jer sledeće nedelje ona dobija svoju dostojnu zamenu: Style Crush of the Week. Sada ćemo zvanično da ispratimo leto sa devojkom koja je odabrala nesvakidasnji Burberry bikini, a to je Maja Malnar.

Maja Malnar
@majamalnar

Kada bi se tražila nova Bond devojka za sezonu ’22, izgledala bi upravo ovako. Ceo ovaj bikini set je zapravo jedan mix & match stilova. Gornji deo izgleda kao da ste krenuli na surf, dok donji ima prepoznatljiv Burberry logomania momenat. Idealan je ako ste aktivni na svom odmoru, ali zaboravite na sunčanje u njemu. Ovo je više kupaći kostim koji birate za aktivan jet ski dan. Ili ako glumite u akcionom filmu (kostimografi, take notes).

Maja Malnar je inače poznata po tome da sjajno miksuje modne komade, a ovim izborom kupaćeg kostima stilski se izdvaja iz mase. Složićemo se da je ovo vrlo nesvakidašnji izbor kupaćeg kostima, ali nama možda omiljeni ove godine. Zato sa njim i zatvaramo rubriku, do sledeće sezone.

@majamalnar
Maja Malnar
@majamalnar
Bikini crush Maja Malnar
@majamalnar

S obzirom da je ovaj bikini jedinstven, nećemo probati da nadjemo slične modele. U nastavku ćemo vas, za promenu i oproštaj, podsetiti na sve naše bikini crush devojke sezone ’22. Svaka od njih je na neki način doprinela ovoj rubrici, promociji domaćih brendova, a neke su nas motivisale i da krenemo na trening.

Thank you, Class of Bikini Crush ’22. Vidimo se sledeće godine.

Bikini Crush, Season ’22

Bikini
Svetlana Bjelan
Bikini
Dana Vujović
Višnja Vjetrović
Anja Živanov
Bikini crush
Tijana Nikolić
Bikini
Sandra Mladenović
Aleksandra Bojović
Bikini
Mia Matić
Isidora Kadijević

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori