Bikini crush of the week: Dana Vujović
Bikini crush of the week: Dana Vujović

Bikini crush of the week: Dana Vujović

Journal Tim imao je zadatak da izabere ko će biti ovonedeljna bikini crush devojka: izbor je pao na Danu Vujović. Ko ne prati Danu ne zna šta propušta jer su njeni autfiti naša tiha patnja. Ona sa toliko lakoće šalta stilove, od hypebeast dream devojke do girly estetike, YOU NAME IT she will wear it. Pored super upadljivih komada koje kombinuje, ono što volimo kod nje je aksesoar. Uvek super sladak nakit, kačketi, naočare za sunce. 

Modna filozofija kojom se vodimo je da se preko sitnica prepoznaje nečiji stil a ona ga zasigurno ima.  Njene bikini slike su nam inspiracija za vežbanje a ono što je ultra zanimljivo i što nam ona donosi kao ovonedeljni trend je: mix n match! Dana Vujović kombinuje gornje i donje delove bikinija različitih brendova (ovog puta svi su od lokalnih dizajnera) i time nam daje lekciju na znanje: nije bitno šta imate već kako ga kombinujete. Zaboravite pravila matching setova i krenite sa nama u avanturu endless kombinacija.

Dana na slici nosi donji deo brenda Peach Bomb Label a gornji Noemi fashion studio. Mi vam u nastavku donosimo mĩx and match komade raznih brendova a na vama je da odlučite kako želite da ih kombinujete.  Dana, naša bikini crush devojka, voli jednostavnije komade u crnoj boji da miksuje sa dobrim nakitom, kačketima sa natpisom i statement naočarama za sunce.

 

Totême bikini top
Dolce & Gabbana bikini bottom
MISBHV kačket
Urban Outfitters ogrlica
St. Agni bikini top
Nensi Dojaka bikini bottom
Balenciaga eyewear
Anni Lu mindjuše
Gucci bikini
Palm angels bucket hat
Prada scrunchie

photo: instagram.com ; Farfetch.com

Učitati još
Zatvori