Koga je sve Beyonce pozvala na svoju rođendansku žurku?
Koga je sve Beyonce pozvala na svoju rođendansku žurku?

Koga je sve Beyonce pozvala na svoju
rođendansku žurku?

Beyonce je na trećem, ujedno i poslednjem koncertu u Los Anđelesu, u sklopu Renaissance svetske turneje, proslavila 42. rođendan. Tvrdimo da Queen B zna da napravi najbolji rođendanski party, a lista zvanica, očekivano, nije bila nimalo kratka. Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice odlučila je da u potpunosti razmazi svoju publiku. Naime, pored već dobro uvežbanog scenarija, prepoznatljivih pokreta i neverovatnih kostima koje su pripremali najluksuzniji brendovi kao što su Mugler i Loewe, Beyonce je pripremila spektakl za pamćenje. Na scenu je izvela ni manje ni više nego Dianu Ross i Kendricka Lamara.

Diana Ross izvela je stihove svoje kultne pesme iz 1976. godine pod nazivom Love Hangover, a zatim je zajedno sa publikom otpevala Happy Birthday i time na spektakularan način čestitala rođendan jednoj od najuticajnijih umetnica u svetu popularne muzike. Pored Diane Ross, koncert je upotpunio i Kendrick Lamar. Jedini rep izvođač koji je ikada osvojio Pulicerovu nagradu za muzički doprinos zajedno sa Beyonce izveo je pesmu America Has a Problem. Ovo je ujedno i prvo zajedničko pojavljivanje na sceni nakon Lemonade turnje 2016. Na istoimenom albumu nalazio se i njihov duet Freedom.

Guest list

Na listi zvanica našli su se, reklo bi se, svi. Ili barem veliki deo jet set miljea koji godinama unazad uživa u hitovima popularne pevačice. U publici smo imali priliku da vidimo brojna poznata lica kao što je Meghan Markle, Adel, Zendaya, Katy Perry, Normani, Brandy, Chris Rock, Kate Hudson, Hailey i Justin Bieber, kao i Kar-Jenner sestre Kim, Khloé, Kendall i Kylie koja se nakon nekoliko meseci spekulacija konačno potvrdila dateing rumors i povela novog dečka Timothéea Chalameta. Neki od njih nosili su i total metallic kombinacije inspirisane Renaissance turnejom.

Beyonce se od publike oprostila emotivnim govorom u kojem se na kratko osvrnula i na projekat Lemonade: „I’m thankful that we all have the ability to make lemonade out of our lemons.“

Koncert je simbolično počeo u 21:04h, tačno vreme rođenja Beyoncé Knowles-Carter.

Foto: Profimedia, Twitter, Instagram

Učitati još
Zatvori