Ako ne možete da odolite slatkišima, pronašli smo čokoladni raj za vas
Ako ne možete da odolite slatkišima, pronašli smo čokoladni raj za vas

Ako ne možete da odolite slatkišima,
pronašli smo čokoladni raj za vas

Ukoliko spadate u grupu onih koji ne mogu da odole čarima slatkiša, otkrivamo vam idealno mesto na kome ćete moći redovno da dopunjujete vaše zalihe čokolade, bombona, pralina i drugih slatkih vragolija – Acante by Candy Universe u TC Galerija.

Candy Universe

Ovi slatkiši ispuniće sve vaše standarde i dovesti vas do nivoa potpunog zadovoljstva. Za to će najviše biti zaslužna kraljica svih slatkiša – belgijska čokolada. Bilo da se odlučite za pojedinačne čokoladice ili kombinaciju neodoljivih štanglica, pred vama su ukusi poput rubi čokolade, bele čokolade sa jagodom, borovnicom, jabukom i cimetom. Kao i mlečne čokolade sa orašastim voćem ili malinom, tamne čokolade sa čilijem, šarenim biberom ili višnjom. Dok karamel čokolade možet da pronađete sa francuskim kesom ili celim zrnom kafe.

Candy Universe

Praline su prava umetnost u svetu čokolade. Prilikom njihovog oblikovanja, majstori mogu sebi da dozvole kreacije koje ne mogu prilikom izrade uobičajenih čokoladnih tabli. Mogu da se igraju oblikom, izgledom, ukusom i sastojcima. Na taj način stvaraju unikatne čokoladne kreacije. Zamislite samo neodoljiv beli ganaš sa šampanjcem ili mlečni sa viskijem, amareto ganaš sa višnjom ili slanu karamelu, ukus manga i kokosa, ili klasičnu nugat pralinu.

Candy Universe

Čokoladni dražeji su elegantni, mali zalogaji koji uvek donose ogromno zadovoljstvo. Lešnik u mlečnoj čokoladi, tiramisu badem, jagoda u beloj ili đumbir u mlečnoj čokoladi, badem sa cimetom, lešnik sa irskom kafom ili hrskave malina kuglice.

Klasične ili neobične kombinacije, bilo da su od crne, mlečne ili bele čokolade izazivaju oduševljenje kod mnogih. Skoro da možete da osetite slatkast, primamljivi ukus u ustima, zar ne?

Candy Universe

Candy universe

Acante čokolade deo su slatkog univerzuma Candy universe koji se nalazi u svim najposećenijim tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu i svojim vernim kupcima ulepšavaju život već skoro čitavu deceniju. Ukoliko odlučite da proštetate do najbližeg tržnog centra, velike su šanse da ćete nas sresti upravo na Candy universe štandu

Candy Universe
Učitati još
Zatvori