7 kombinacija za 7 dana: Marija Timotijević
7 kombinacija za 7 dana: Marija Timotijević

7 kombinacija za 7 dana:
Marija Timotijević

U rubrici 7 kombinacija za 7 dana ugostili smo predivnu Mariju Timotijević, poznatu fotografkinju koja je svojim radom osvojila lokalnu modnu scenu. Marijin stil prava je kombinacija old school devedesetih koje pamtimo iz teen serije Beverly Hills i savremenog moćnog street sportskog vajba, ali uz povremeni dodatak vintage torbi i komada lokalnih dizajnera. Ona svakako zna ostaviti jak fashion uticaj, kako u dnevnim, tako u svojim kombinacijama na beogradskim eventima. U ovoj rubrici apsolutno obožavamo detaljno prikazati kakve outfite nose naše IT gradske devojke, pa smo tako ovaj put zavirili u street style izbore, kao i one za izlazak vikendom, Marije Timotijević poznatije kao @makamadafaka na Instagramu!

Kapa Urban Outfitters, komplet i top Nike, torba Gucci, naočare Saint Laurent

Nedelju dana u ormanu Marije Timotijević

JOURNAL 01. Kako bi opisala svoj stil?

Svoj stil bih opisala kao neku modernu verziju BH 90210, i generalno 90tih moje omiljene modne ere.

JOURNAL 02. Voliš fuziju elegantnih komada sa street sportskim detaljima poput patika i urbanih topova. Koje modele nam preporučuješ kao must za ovu sezonu?

Da, moj stil je poprilicno eklektičan i oduvek sam volela te stvari da kombinujem što je zapravo počelo sve sa mojom lenjošću da nosim štikle, a onda i kada se sredim skapiram da mi je ipak udobnije u patikama. Tako da po meni zapravo svaki outfit izgleda bolje na patike. Model koji mi je najviše privukao pažnju ove sezone je definitivno Nike Airmax Dawn. Ali, naravno the love of my life je zauvek AirForce1.

Sako Tijana Žunić, torba Vivienne Westwood, patike Nike airmax, naočare Saint Laurent

JOURNAL 03.Koje lokalne dizajnere najviše nosiš?

Jako volim svedenu garderbu koja radi moja draga Tijana Žunić, cesto nosim neke njene komade. Takođe, novi brend kod nas Mykash koji me je potpuno oduševio. Od globalnih brendova najviše kupujem u Nike-u i Zari.

JOURNAL 04.Poznata si po stalnom menjanju i traženju novih formula za svoju dnevnoj beauty rutinu obzirom da imaš masnu kožu. Reci nam koje novitete si otkrila da nam preporučiš?
Ja sam, malo je reci opsednuta skin care-om. U zadnjih par godina se bukvalno kunem u korejsku kozmetku i podosta je promenila moju celu rutinu i način na koji brinem o svojoj koži.
Moja trenutna rutina se sastoji od Cosrx Low PH Good morning cleanser, Tiger Cica green chil down tonera, The skin house Wrinkle supreme seruma i istoimene kreme, Kiehl’s super multi corrective eye zone tretment i Ole Henriksen Banana bright eye cream.
Takođe, tu je i Dr. Miloš Veljković koji je zadužen za razne tretmane i u koga imam potpuno poverenje kad je moja koža u pitanju.
Bodi Zara, farmerke Levi’s, torba Louis Vuitton, cipele Jacquemus
Top Zara, farmerke vintage ne znam odakle, torba LV, naočare Marni
Košulja Calvin Klein, torba Vivienne Westwood, suknja Zara, patike Nike airmax
Haljina i top Mykash, farmerke Zara, patike Nike airforce1, torba Chanel
Učitati još
Zatvori