Izdvojili smo 10 Zara kaputa za sezonu jesen/zima
Izdvojili smo 10 Zara kaputa za sezonu jesen/zima

Izdvojili smo 10 Zara kaputa za
sezonu jesen/zima

Kaput je glavna zimska investicija, jer ste osudjeni da ga nosite cele sezone. Kada biramo kaput, delimo se na 2 talasa:

  • da bude timeless, i da traje više sezona
  • da bude trendi komad

Ukoliko imate vanvremenski komad, naravno da ćete sebi ove sezone kupiti kaput u trendi boji ili specifičnog kroja. Ukoliko nemate klasiku, stavite je na listu prioriteta. U nastavku vam predstavljamo vam 10 Zara kaputa koje smo izdvojili.

Journal izbor Zara kaputa za jesen/zimu

Danas vam pružamo mini vodič kako da izaberete pravi kaput, koji će da vam služi svakog dana. Sigurni smo da ćete na kraju teksta znati kakav vam komad treba, u skladu sa ostatkom vašeg garderobera.

Prvo pravilo, nemojte kupovati impulsivno. Alfa i omega svake kupovine, pogotovo komada koji treba da nosite maltene svaki dan. Viktorija Bekam ima pravilo kupovine: probate, izadjete iz radnje, prespavate. Ako se ujutru probudite i dalje želite taj komad – vratite se po njega.

Drugo pravilo, uradite obrnuto od onoga što vam je rutina, tj izadjite iz svoje komfor zone. Ako stalno nosite jednobojne, sigurne komade – kupite pink ili zeleni kaput. Pa i da vam dosadi posle nekog vremena, treba vam bilo kakav kontekst promene, i saživite se sa njom. Sa druge strane, ukoliko stalno kupujete upadljiv komad koji posle teško kombinujete (khm), izaberite nešto klasičnije, lakše za kombinovanje.

Treće pravilo, gledajte sastav. Neki kaput može da izgleda sjajno i lepo vam stoji, ali ako je od lošeg materijala – posle prvog hemijskog se pozdravite sa njim. Takodje, mnogo ljudi je intolerantno na vunu, a da to i ne zna. Iako je to jedan od kvalitetnijih materijala za kaput, ako vas na bilo koji način grebe, izbegavajte ga. U tom, slučaju kupite neki koji u sastavu ima mali procenat vune.

U nastavku vam donosimo 10 Zara kaputa, a vi se vodite našim savetima pri odabiru.

10 zara kaputa
kaputa
kaputa
10 zara kaputa
10 Zara Kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa
10 zara kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa
10 Zara kaputa

FOTO: Zara

Učitati još
Zatvori