10 savršenih modela letnje bele haljine u Zari
10 savršenih modela letnje bele haljine u Zari

10 savršenih modela letnje
bele haljine u Zari

Kraj juna se bliži, ali s letnjim šopingom definitivno još uvek nismo završili. Koliko god da se trendovi brzo menjaju, i stalno pričamo o drugačijim trendi komadima koji će biti „veliki hit ovog leta“, neke stvari jednostavno nikada ne izlaze iz mode.

Nadamo se da ste dosad uspeli da nabacite boju, jer komad odeće koji nam je na umu već danima najbolje ide uz preplanuo ten. Naravno, u pitanju je lepršava bela haljina bez koje mi ne možemo da zamislimo nijednu letnju sezonu.

Od jutros je zvanično počela rasprodaja u Zara radnjamo, a mi smo odvojili modele belih haljina koje tajno priželjkujemo da ugrabimo danas.

Klasik je klasik

Zatvorite oči i zamislite – posle dugog dana ležanja na suncu, na sveže okupanu kožu (koja je verovatno malo i izgorela) nanosite losion za telo, navlačite lepršavu belu haljinu i spremni ste za noćnu šetnju kroz grad. Za nas ne postoji ništa što govori leto više nego ovako stvorena slika u glavi, a verujemo da ćete se složiti s nama.

Bela haljina je neizostavan deo svakog ormara tokom letnje sezone, pa smo sigurni da ste do sada sakupili jednu finu kolekciju. To, doduše, ne znači da je ne treba upotpuniti još pokojim modelom ovog večitog klasika.

Kraća ili duža, s rupičastim vezom ili ponekim zanimljivim izrezom, izbor je na vama. U svakom slučaju, bela haljina je komad odeće s kojim ne možete pogrešiti. U njoj ćete se uvek osećati ženstveno i elegantno, i neizbežno je da će se mnogo glava okrenuti za vama.

Zato smo za vas izdvojili naše omiljene modele belih haljina iz Zare, koji bi bili savršen dodatak vašem garderoberu ovog leta, ali i svakog sledećeg.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori