Vodimo vas u čaroban italijanski restoran koji se nalazi u pećini pored mora i oduzima dah
Vodimo vas u čaroban italijanski restoran koji se nalazi u pećini pored mora i oduzima dah

Vodimo vas u čaroban italijanski restoran koji se nalazi u pećini pored mora i oduzima dah

Ove nedelje vodimo vas u Italiju, u jedan od najimpresivnijih restorana na svetu koji je sagradjen u pravoj pećini. Grotta Palazzese restoran i hotel nalaze se na ekskluzivnoj lokaciji koja se koristi za proslave i banket dogadjaje još od davne 1700-te. Jedan deo restorana gleda na pučinu i zalasci Sunca na ovog mesta sigurno ostaju u sećanju dugo, dugo vremena. Lociran je u prelepom gradiću Polignano a Mare, na samom jugu Italije.

 

Grotta Palazzese restoran može da primi do 150 gostiju a pogled sa terase je zaista magičan. Otvoren je od maja do oktobra svake sezone i za ulazak na ovo mesto postoje striktna pravila oblačenja koja važe za sve goste. Rezervacija je, podrazumeva se, obavezna jer je restoran pun svakog dana u nedelji tokom meseci kada je otvoren. Ova lokacija idealna je za veridbe, proslave rodjendana ili godišnjica jer ovo nije vaš ordinary restoran sa pogledom na more.

Pravila kojih se morate pridržavati ukoliko želite da budete gost restorana Grotta Palazzese:

#1 Maksimalno zadržavanje na ručku ili večeri je optimalna 2 sata, nakon toga morate da idete kako bi vaš sto ustupili sledećim gostima sa rezervacijom.

#2 Ne možete birati koji sto želite pri rezervisanju, svaki se dodeljuje pri samom dolasku na licu mesta.

#3 Za večeru je dress code striktniji nego za ručak, tako da su u večernjim satima muškarcima zabranjene bermude i papuče/sandale.

#4 Stolovi mogu da se rezervišu za minimum jednu osobu, a maksimum 6.

#5 Deci do 10 godina je ulazak u restoran dopušten do 6 sati popodne, kada je poslednji termin za rezervaciju sa mladjom decom.

#6 Ukoliko želite da otkažete rezervaciju, to morate učiniti 48 sati pre zakazanog termina. Ukoliko se samo ne pojavite, plaćate cancelation fee  od 75e po osobi.

#7 Kada je kašnjenje u pitanju, dozvoljeno je zakasniti maksimum 20 minuta. U suprotnom, restoran ne garantuje da će zadržati vaš sto.

#8 S obzirom da je restoran na delikatnoj lokaciji, u slučaju lošeg vremena može biti privremeno zatvoren tog dana.

Photo: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori