Vodimo vas na Beogradski karneval brodova
Vodimo vas na Beogradski karneval brodova

Vodimo vas na Beogradski karneval brodova

Sedamnaesti po redu Beogradski karneval brodova biće održan pod sloganom Budi kao reka. Događaj će se odigrati u subotu, 9. jula, od 18 do 22.30 časova na Sava Promenadi. Održaće se na delu reke Save od Savskog mosta do Gazele, gde posetioce očekuje bogat kulturno-umetnički program za sve generacije. Muzički nastupi, koncerti za decu, edukativne i zabavne radionice i profesionalni animatori i ove godine biće deo programa na Sava Promenadi tokom Karnevala brodova. Beogradski karneval brodova simbolično skreće pažnju na beogradske reke i obale.

Program počinje u 18 časova defileom Policijskog orkestra, mažoretkinja iz Bele Crkve, animatora Komičnog teatra i koncertom dečijeg hora Čarolija. Dok centralni deo događaja, svečana povorka dekorisanih plovila, počinje u 18.30 i kretaće se uzvodno od Brankovog mosta do kraja Sava Promenade. Sva plovila učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod. Pobednike očekuju vredne nagrade.

Nakon svečane povorke, sa početkom u 20 časova, uslediće koncert grupe Belgrade Groovz. Dok će od 21 čas nastupiti grupa Texas Flood predvođena Nenadom Zlatanovićem. Nenad je stekao reputaciju jednog od vodećih gitarista u Srbiji nastupajući sa svetski priznatim imenima i značajnim rok i bluz muzičarima.

Neizostavni deo jedne od najomiljenijih manifestacija Beograđana jeste i EKO bazar. Tokom bazara posetioci će moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade. Deo postavke EKO bazara je Master Kraft, sa brojnim izlagačima.

Učitati još
Zatvori