Postanite i vi deo Visa She’s Next inicijative koja je nastala kao podrška ženskom preduzetništvu
Postanite i vi deo Visa She’s Next inicijative koja je nastala kao podrška ženskom preduzetništvu

Postanite i vi deo Visa She’s Next inicijative koja je nastala kao podrška ženskom preduzetništvu

Pridružite se programu kompanije Visa, She’s Next jer Ona si ti!

Ovim sloganom Visa je, drugu godinu zaredom, pokrenula She’s Next inicijativu za inspirisanje i osnaživanje preduzetnica u Srbiji.

U okviru inicijative, tokom druge polovine oktobra održaće se veliki She’s Next edukativni događaj, a planirano je da ova manifestacija okupi preduzetnice iz različitih delatnosti. Deo ovog godadjaja biće preduzetnice koje su u poslu već godinama, ali i one koje tek počinju. Tokom događaja prisutni će moći da razmenjuju iskustva, ali i prisustvuju edukativnim sesijama iz različitih oblasti uključujući finansije, društvene mreže i računovodstvo. Takodje, obezbedjen je pristup individualnim mentorskim sesijama, kao i da učestvovanju na poslovnom speed dating-u.

Visa She’s Next inicijativa

Pozivamo sve zainteresovane da posete stranicu visa.rs i kliknu na dugme Prijava. Na ovaj način će postati deo zajednice She’s Next, a ujedno se prijavljujete i za Newsletter putem kojeg ćete dobijati edukativne sadržaje kao i brojne savete koje kreiraju Visa stručnjaci i edukatori. Dobijeni sadržaji biće korisni kako već uspešnim preduzetnicama, tako i onima koje tek planiraju da lansiraju svoj brend.

Takođe, Visa je okupila She’s Next savet žena, grupu stručnjaka, koja će pomoći da se pozabave i adresiraju relevantne teme za lokalne preduzetnice. Takođe, tih 12 izvanrednih dama, koje su deo saveta žena, će se međusobno motivisati i pomagati na izazovnom i hrabrom putu ka uspehu u preduzetničkim vodama.

Visa
Visa She's Next Council Event
Visa
Visa She's Next Council Event

„U kompaniji Visa verujemo u rodnu ravnopravnost i jednak pristup za sve, kao i u ekonomski prosperitet zasnovan na znanju i mogućnostima. Bilo da ste početnik ili preduzetnički stručnjak, kao lider u digitalnom plaćanju mi kreiramo rešenja, alate i resurse koji su vam potrebni da podignete svoje poslovanje na viši nivo. She’s Next, empowered by Visa je globalna inicijativa za podršku i podsticanje preduzetnica u pokretanju, razvoju i vođenju profitabilnih preduzeća. Visa fondacija je do sada namenila 50,5 miliona dolara investicijama za podsticaj rodnoj raznolikosti i inkluzivnosti u malim i srednjim preduzećima širom sveta. Nadamo se da će sve što pripremamo u okviru ovog projekta inspirisati i motivisati mnoge dame u Srbiji da ostvare svoje snove i postanu ekonomski nezavisne“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Više o samoj inicijativi i pristupu praktičnim i primenjivim savetima koje nudi članstvo u zajednici She’s Next možete saznati na visa.rs, kao i praćenjem zvaničnih profila na Instagramu i Fejsbuku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori