Vikend vodič: Žurke u Beogradu
Vikend vodič: Žurke u Beogradu

Vikend vodič: Žurke u Beogradu

Nalazimo se na sredini meseca i vreme je da noćni život dobije svoj puni sjaj ovog vikenda. Kao i svake nedelje do sada, donosimo vam spisak aktuelnih dešavanja, te ujedno savetujemo da ispratite ovaj vodič kako biste ispratili najupečatljivija dešavanja u gradu. Vodič važi za period od 18.11 do 19.11, te verujemo da ćete ovaj vikend, ukoliko ga budete sledili, biti veoma zauzeti. U to ime, prelazmo na naše ovonedeljne predloge i garantujemo vam da se ovde nalaze naljbolje žurke u gradu.

Petak: Ljuljaj me nežno – New Textil

Last dance, last call – za sve one koji vole, obilaze i uživaju u Ljuljaj me nežno žurkama u gradu. Naš insajder direktno iz same organizacije poručuje da će ovo biti poslednja žurka u njihovom izvođenju, ali tu se neće zaustaviti. Nakon što ovog petka u novootvorenom New Textil baru dočekamo ekipu WCS-a za DJ pultom kao predgrupu i zatvorimo Ljuljaj me nežno poglavlje, nastavljamo sa nestrpljenjem da isčekujemo novi projekat i novi koncept žurki u gradu.  Nakon pet godina ljuljanja po raznim beogradskim mestima, došlo je vreme da zatvorimo jednu lepu priču na najbolji mogući način. Nakon nastupa poznatog beogradskog DJ kolektiva, očekuje vas i fenomenalni performans TALAZTalaz music dua. Karte je moguće obezbediti u New tekstil baru, svakim radnim danom od 8-17h ili na Instagram stranici Ljuljaj me nežno.

Savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme.

Petak & Subota: 20/44

Cosmic GIgor Radošević, ovog petka nastupiće u dobro poznatom noćnom klubu 20/44. Popularni mladi DJ ponovo će imati priliku da se vrati na splav i demonstrira svoje veštine pred publikom, koju će činiti, pretežno zaljubljenici u house i trans zvuk. Igor je trenutno DJ i producent koji se pozicionirao na sceni kao, sada već, iskusan i upečatljiv kreativac. Žanrovski, stilski ali i iskustveno spada u one DJ-eve koji se zaista trude da približe publici muziku koju sami lično vole, ne prilagođavajući se trendovima. Ovo je zasigurno, ukoliko imate istančan ukus za muziku, nastup koji savetujemo da ne propustite. Kao i do sada, karte možete obezebediti na ulazu, što znači da ne preterujete sa kašnjenjem.

Marko Nastić odmah će za Igorom, ove subote obezbediti verovatno najbolju žurku u gradu ovaj vikend. Virtuoz kog nije potrebno posebno predstavljati. Ukolkiko zaista ovaj vikend tražite mesto na kom možete da očekujete najbolju muzičku selekciju, atmosferu i sveukupnu žurku. Sa ovim predlogom ne možete da pogrešite, u šta ste i sami uvereni.

Marko Nastić odmah će za Igorom, ove subote obezbediti verovatno najbolju žurku u gradu ovaj vikend. Virtuoz kog nije potrebno posebno predstavljati. Ukolkiko zaista ovaj vikend tražite mesto na kom možete da očekujete najbolju muzičku selekciju, atmosferu i sveukupnu žurku. Sa ovim predlogom ne možete da pogrešite, u šta ste i sami uvereni.

Subota: WCS – Strogi centar

Nakon nastupa u New Textil baru, dobro poznati beogradski DJ kolektiv White City Soul vraća se na domaći teren, u dobro poznati klub na Dorćolu, Strogi centar. Tamo planiraju da proslave svoj šesti rođendan uz vas, ali i svoje prijatelje sa DJ scene. Za DJ pultom u subotu predstaviće se odlična imena: Bege Fank, Timbe, Iron & Peppe sa kojima žurke nikada dosta. Čitav prostor definitivno ide veseloj, razigranoj, pozitivnoj muzici koja će se ovog vikenda vrteti kod njih. Ukoliko ste raspoloženi za muziku sa ploča, zagrejanu atmosferu, ples i brze plesne ritmove, Gospodar Jevremova 43 je adresa koju bi trebalo da posetite.

Subota: Henry Saiz – Silosi

Nastup Henry Saiza u Silosima ograničen je na samo trista karata, što znači da za ovaj vikend morate brzo da se pripremite ukoliko želite da dočekate ovu zvezdu. Blndr i Silosi ovaj vikend u gradu donose ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti jedan od najtraženijih progressive i melodic producenata u proteklih deset godina. Španac se vraća nastupima posle nekoliko godina pauze. Tokom pauze od nastupanja vreme je uglavnom provodio u studiju, radeći na novom materijalu koji će publika imati da čuje i u Silosima i to među prvima na svetu. Ukoliko ste ljubitelj elektronske muzike, intimnijih ali muzički kvalitetnih nastupa, pravac Silosi.

Nedelja: Chess Week – Sprat

Aktivni klub, organizacija koja spaja ljubitelje muzike, šaha i stonog tenisa, ove nedelje u prostorijama Sprata u Cetinjskoj 15, organizuje vikend vežbanje. Ono će, kao i uvek do sada pripremiti sve. Šahovske table, satove, dobru atmosferu i muziku, a na vama je samo da ponesete svoje znanje i dobro raspoloženje. Ukoliko ste ljubitelj šaha, definitivno je da se vidimo tamo. U suprotnom, verujemo da će vas i sama atmosfera ukoliko dođete samo na kafu i druženje potpuno očarati. Ukoliko nas pitate, ovo je idealan način da zaokružite drugu nedelju novembra. Žurke koje spajaju lepo i korisno su na kraju uvek najbolje rešenje.

Učitati još
Zatvori