Grad ljubavi kroz objektiv ovog fotografa
Grad ljubavi kroz objektiv ovog fotografa

Grad ljubavi kroz objektiv ovog fotografa

Pariz, grad ljubavi, nepresušan je izvor inspiracije mnogih. Pod Instagram imenom @davidignaz stoji nemački fotograf, David Ignaz. Ssvoju najveću inspiraciju za uličnu fotografiju pronašao je na ulicama Pariza, gde živi i radi. Fokusirajući se na svakodnevni život, ovaj nemački fotograf kreira intimne momente i uz svoj jedinstven stil oživljava i prenosi emociju. Njegov nalog na instagramu prati preko osamdeset hiljada ljudi, a nedavno je izdao i svoju prvu knjigu fotografija pod nazivom Love & Lust.

Kada je reč o fotografijama koje su izdvojene u knjizi, kako što i sam naslov aludira, reč je o nekom vidu fotografske ode ljubavi i lepoti čežnje. Kroz svoj objektiv, David pruža intiman uvid u srca Parižana, hvatajući sirove emocije i nežnost njihovih odnosa. Pokazuje nam romantičnu stranu grada u kom stanuju ljubav i umetnost, te na jedinstven način pomaže svim pratiocima da osete naboj njegovih impresija kroz delo.

Šta može bolje da veliča ljubav i čežnju od tanga?

Za mnoge tango je najstrastveniji ples od svih. I to uistinu jeste najveća istina. Prilikom plesa, sa partnerom prvenstveno kreirate zajednički centar. Iz tog centra, snagom svoje srčane čakre krećete se u vrtoglavim plesnim pokretima jedinstvenim samo za ovaj ples. Ukoliko plešete, ili volite tango kao vid plesne umetnosti, David Ignaz je fotograf čije delo na najlepši način slavi ovaj ples.

Ljubitelji street fotografije, oslušnite Pariz

Pored ljubavi, požude, tanga, David Ignaz poseduje i izuzetan talenat da istakne ono najlepše sa ulica Pariza. Uz jedinstven fotografski pečat, umaćete priliku da oslušnete neki novi prikaz ovog grada. Kišovite, okupane svetlima, u najlepšim dobima dana kao što su rano jutro i predvečerje, David Ignaz izvlači samo ono najromantičnije sa ulica kojima se kreće.

Foto: David Ignaz, Instagram @davidignaz

Učitati još
Zatvori