Upoznajte ideju iza iMADE online shopping centra koji je dom najlepšim domaćim brendovima
Upoznajte ideju iza iMADE online shopping centra koji je dom najlepšim domaćim brendovima

Upoznajte ideju iza iMADE online shopping centra koji je dom najlepšim domaćim brendovima

Ako ste iole korisnik društvenih mreža, sigurno ste primetili kako se šuška i sa oduševljenjem priča o iMADE svetu. A ovaj čarobni svet, zapravo je iMADE online shopping centar koji na jednom mestu okuplja najlepše i najkvalitetnije domaće brendove. Međutim, odakle ideja za brend koji okuplja najbolju lokalnu kreativnost na jednom mestu? Razgovarali smo sa Tijanom Marčićev, osnivačicom iMADE platforme, koja nam je otkrila tačno kako je nastao brend – od prve ideje, do platforme koja okuplja preko 70 izuzetnih lokalnih brendova.

Tijana Marčićev

Meet iMADE

Poreklom iz Banata, životom iz Beograda, srcem iz Advertajzinga. Tijana Marčićev je nakon završetka Fakulteta organizacionih nauka ubrzo počela da radi u jednoj od najnagrađivanijih marketinških agenciji u regionu, New Moment New Ideas Company. Deceniju svoje karijere posvetila je agencijskom životu kroz koji je, štreberski i srcem, izučavala moć brenda. Nakon 10 godina rada sa domaćim i internacionalnim korporacijama, Tijana je otkrila ceo svet malih brendovaautentičnu kreativnost spakovanu u mala remek dela.

„Nakon dinamičnog rada u agenciji, moje vreme i pažnju je za tren oka preuzela moja ćerka Una. Dok sam prolazila avanture novopečene mame, sve oko mene se usporilo taman dovoljno da se jedan novi svet rodi. Što sam više istraživala, shvatila sam da riznici malih brendova nema kraja. S druge strane, smetalo mi je što ih otkrivam nasumično, pomoću društvenih mreža i što ne postoji nikakva struktura ni posebno mesto posvećeno ovakvim brendovima. Tada su se upalile sve lampice i tako se rodila ideja za iMADE – online svet koji okuplja najlepše autentične brendove.“ – Tijana Marčićev

Od ideje do potpuno novog shopping iskustva

Entuzijazmom koji nosi misiju ovog projekta, Tijana je okupila je tim afirmisanih stručnjaka iz oblasti ecommerce-a, developmenta, dizajna i marketinga. Zajedno su znanjem i posvećenim radom, postepeno gradili iMADE platformu i danas ponosno iza nje stoje.

„Ta ljubav preokrenula je moj život i učinila da se odvažim i krenem u ostvarenje svog sna – da pokrenem svet u kom ćemo od malih brendova napraviti veliki brend.“ 

iMADE svet svakoga dana raste, a danas je ponosni domaćin preko 70 izuzetnih lokalnih brendova. Na platformi ćete pronaći neverovatne brendove kao što su Mihano Momosa, M-ishka, Bleyzer, Remake, Woolnia, MM Couture, Ellika i mnoge druge.

Zato posetite iMADE platformu, i garantovano ćete upasti u zečiju rupu bezbroj neverovatnih lokalnih brendova. Vežite se – jer jedno sasvim drugačije shopping putovanje upravo počinje!

Foto. iMADE

Učitati još
Zatvori