Upotpunite praznično vreme: Imamo predlog tri kursa
Upotpunite praznično vreme: Imamo predlog tri kursa

Upotpunite praznično vreme:
Imamo predlog tri kursa

Polako se približavamo delu godine u kom su najvažnije dve stvari. Nove rezolucije, ali i retrospektiva godine koju samo što nismo ispratili. Retrospekciju prepuštamo vama samima, a kada je reč o novim navikama ovom prilikom donosimo predlog tri kursa na koja možete krenuti kako biste i pre nego što uđemo u Novu godinu poradili na uvođenju novina. Kursevi koje izdvajamo trenutno su, može se slobodno reći, najpoželjniji u Beogradu. Ukoliko vreme praznika želite da provedete zauzeti kreativnim stvarima i usvajanjem novih veština, što je svakako naša preporuka, evo na kojim to mestima u gradu možete i da dobijete.

pexels
pexels
pexels
pexels

ilprimo / Škola kuvanja

Škola kuvanja je definitivno, bez obzira na nivo veština koje posedujete, idealan način da upotpunite vreme. ilprimo škola trenutno važi za jednu od najpopularnijih, a razlog za to je jednostavan. Na jednom mestu možete pronaći više različitih kurseva, za više različitih internacionalnih kuhinja. Nakon što savladate jedan kurs, ukoliko ste zainteresovani, možete odmah da pređete i na sledeći. Francuska, Italija, Azija, samo su neke od zemalja sa čijim se receptima možete upoznati u njihovoj školi. Trenutno na njihovom sajtu imate mnoštvo različitih ponuda, a na vama je da odaberete i počnete.

Grnčarin / Radionica keramike i grnčarije

Jedan od najpopularnijih kurseva keramike u Beogradu nalaze se upravo u Grnčarin školi. Oni su se izdvojili po jedinstvenoj atmosferi na časovima, obučenim i iskusnim predavačima, ali i pristupačnim cenama. Ukoliko do sada niste imali dodira sa keramikom i grnčarijom, a želite da ispoljite svoju kretivnost i uposlite ruke, ovo je odlično mesto na kom možete savladati osnove. Imaju mnoštvo različitih radionica u ponudi, a mi bismo vam preporučili dve: Tematsku radionicu i Individualnu radionicu. Tu su i redovne radionice za one koji žele da ovo postane jedan vid redovne prakse, u grupama sa drugim ljudima. Poseduju atelje u Beogradu i u Somboru, a nakon svakog njihovog kursa možemo da vam garantujemo dobru zabavu i visok nivo kreativnosti koji će zasigurno uspeti da probude u vama. Sve što napravite na njihovom kursu, razume se, možete da ponesete kući i koristite.

Vezionarka / Online kurs veza

Zaljubljeni ste u slatke male vezove na majicama, čarapama, kačketima i ostalim odevnim predmetima? Mi znamo za kurs koji može da vam pomogne u tome da se sami osposobite za vez i ukrašavate na svoj način svoje omiljene komade odeće, ili pak pravite sopstvene motive za više različitih situacija i prilika. Kurs se pohađa online, a ukoliko se odlučite za ovaj paket dobijate sve neophodne smernice, videe, skripte ali i pribor od vlasnice kursa. Čitav paket stiže na vašu adresu besplatno, a na vama je samo da uđete u potpuno novi kreativni svet i da nakon završenog kursa pređete momentalno na omiljene ilustracije i ideje koje već dugo želite da realizujete. Sve informacije o kursu možete pronaći na Vezionarka sajtu. Potreban vam je određeni vez ili želite da kreirate poklon za dragu osobu? Vezionarka može da pomogne i u tome dok sami ne savladate ovu veštinu.

Učitati još
Zatvori