Tri stvari koje ovog leta ne smete propustiti u najboljem klubu u Boki Kotorskoj

Tri stvari koje ovog leta ne smete propustiti u
najboljem klubu u Boki Kotorskoj

 Vodimo vas u TAPASAKE KLUB – ultra šik destinaciju u ONE&ONLY PORTONOVI rizortu koji je će vas oduševiti svojim letnjim menijem

 

Nastupi svetskih DJ-eva i regionalnih muzičkih zvezda

Tapasake Club je za leto 2022. spremio ciklus žurki na otvorenom pod nazivom S7EVEN SINS. Sezonu je prošle subote otvorio svetski poznati turski DJ i producent Mahmut Orhan, najavljujući ludu zabavu kraj bazena svakog vikenda. U narednim nedeljama radujemo se nastupima vrhunskih  DJ-eva, kao što su Burak Yeter, Hugel i Mark Knight, a ako ste više za drugačiju vrstu muzike i upečatljive performanse, rezervišete mesto za nastupe regionalnih pop zvezda Sare Jo, Zoe Kidah, Nike Turković i Angelline.

 

Vrhunski signature kokteli

Šta je uživanje pored bazena bez dobrog, osvežavajućeg pića? Pored opsežne vinske karte sa etiketama poreklom iz Francuske, Italije, Nemačke, Srbije i naravno Crne Gore, posebno se ističu azijski kokteli osmišljeni od strane stručnih miksologa iz rizorta, na bazi japanskog sakea i tradicionalne crnogorske rakije, zelenog čaja i matche. Preporuka osoblja Tapasake kluba su kokteli Jewel of Boka Bay, Novi Sunrise, Nihon Negroni napravljen od japanskog džina, Sunny Samurai sa akcentima Angostura gorčine i The Drunk Budha sa notama lokalne rakije od kruške i citrusa.

 

Najlepša gastro poezija

Kada otvorite meni u restoranu Tapasake, teško da ćete se lako odlučiti za samo jedno ili dva jela. Srećom, veoma iskusno osoblje će uvek znati šta da vam preporuči iz bogate ponude fuzijskih jela u tapas stilu, sa elementima japanske i peruanske kuhinje. Naša preporuka su sve vrste takosa, tartar od wagyu govedine obogaćen kaparom, kiselim krastavčićima i majonezom sa tartufima i fenomenalni terijaki losos, ali naravno, neće pogrešiti i ako se odlučite za bilo koje od signature suši rolnica.

Za kraj se zasladite viski kapućinom – verujte nam na reč.

Foto: ONE&ONLY PORTONOVI

Učitati još
Zatvori