Zvučnici koji su nas oduševili svojim performansama ali i dizajnom
Zvučnici koji su nas oduševili svojim performansama ali i dizajnom

Zvučnici koji su nas oduševili svojim
performansama ali i dizajnom

Svaki ljubitelj muzike ima dve želje, jedna je dobre slušalice, druga su dobri zvučnici. Nekada se čini kao da ništa nije značajnije od dobrog zvuka koji znači više od svega što volimo. U to ime, pronašli smo zvučnike koji su nas oduševili performansama koje posuduju. Kako smo ujedno i zaljubljenici u estetiku, bitan nam je bio i sam izgled zvučnika. Zbog toga smo spojili kvalitet i izgled, a krajnji ishod naše potrage je pred vama. Svaki od ovih modela dostupan je u Srbiji.

BANG & OLUFSEN // BeoSound 2

Oni koji vole muziku, na svojoj wish listi sigurno imaju bar jedan BANG & OLUFSEN proizvod. BeoSound 2 model specifičan je po svom stereo zvuku koji može da se dobije kombinacijom dva zvučnika. Sa druge strane, i jedan odlično pokriva prostor u kom ga postavite a maksimalna veličina do koje dopire pun zvuk je 60m2. Ovaj zvučnik podržava sve aplikacije, a sadrži čak pet pojačala. Pored karakterističnog i čistog zvuka, dizajn ovog modela je nešto čime BANG & OLUFSEN može da se pohvali.

Sa svojim čistim linijama i prilagodljivom dizajnu koji se uklapa svuda u domu, opravdano je zaslužio da se nađe na našoj listi.

bang-olufsen

MARSHALL // Woburn BT III

Brend koji najbolje opisuje kvalitet i dobar izgled jeste upravo Marshall. Zvučnici kojima velika većina zaljubljenika u zvuk poklanja svoje poverenje. Ovaj konkretan model ima bluetooth opciju što znači da slobodno možete zaboraviti na kablove. Zvučni sistem je stereo a frekventni opseg od 35 do čak 24300 Hz. Zvučnik je u formi Bas reflex zvučne kutije što znači da će bas u omiljenim numerama da se čuje kao da slušate muziku uživo. Izdvajamo samo najbolje od najboljeg.

GIGATRON

MONITOR AUDIO // 100 UG

Da li ste u skorije vreme videli lepše dizajniranu kabinu za zvučnik? Mi ne. Monitor Audio je jedan od pristupačnijih brendova koji proizvode odlične modele zvučnika i stereo sistema. U ovom konkretnom slučaju reč je o modelu koji odlično reprodukuje bass a definiše ga čist i transparentan zvuk.

Sistem koji poseduje je dvosistemski a jačina pojačala kreće se od 30W do 100W. Ukoliko ne volite velike zvučnike a imate tendenciju da slušate veoma glasnu muziku, 100 UG bi trebalo da bude vaša nova ljubav.

4 audio

BOWERS & WILKINS // 686 S2

Dvosistemski primerak BOWERS & WILKINS zvučnika je savršenstvo bez mane. Iako posle ovog modela stižu mnogo napredniji zvučnici sa istančanim dizajnom kao što su 805 D3, 707 i 804 D3, ovaj može savršeno da odgovara potrebama slušanja muzike u kući. Zvuk da dočaramo ne možemo, ali možemo vam preneti odziv frekvencija koji je 62Hz – 22kHz i osetljivost zvuka od 85dB. Šta sve ovo u prevodu znači? Zvuk koji će vas naježiti i navesti na to da ga ne gasite. Njegove dimenzije nisu male, te je savršeno rešenje za one koji imaju višak prostora. Na kraju krajeva, trebalo je ove odlične specifikacije spakovati negde. Ovaj model dostupan je za kupovinu i u našoj zemlji.

HiFi GEAR

Foto: HiFi GEAR; 4 audio; GIGATRON; bang-olufsen; Instagram: @boverswilkins; @monitoraudio; @marshallheadphones; @bangoulfsen.

Učitati još
Zatvori