Xiaomi predstavio najnoviju Redmi Note 13 seriju. Bili smo na licu mesta i donosimo sve o tome
Xiaomi predstavio najnoviju Redmi Note 13 seriju. Bili smo na licu mesta i donosimo sve o tome

Xiaomi predstavio najnoviju Redmi Note 13 seriju. Bili smo na licu mesta i donosimo sve o tome

Nakon Xiaomi Redmi Note 12 serije očekivano dolazi nam i Redmi Note 13 serija koja je upravo predstavljena na promotivnom događaju u Bukureštu, glavnom gradu Rumunije. Journal tim, i ovog puta, sa lica mesta donosi prenosi najnovije. Uzbudljiva nova serija obuhvata pet uređaja koji podižu već popularni Redmi Note na viši nivo: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G i Redmi Note 13, a ono što ovu seriju odlikuje jesu značajne nadogradnje nama najvažnijih performansi kao što su kamera, dizajn, ekran i naravno procesor, čime nastavlja da smanjuje razliku između pametnih telefona srednjeg ranga i vodećih modela i obezbeđuje vrhunsku izdržljivost, sjajno iskustvo i fascinantne mogućnosti snimanja – i sve to po razumnim cenama.

To begin with – kamera Redmi Note 13 serije

Dizajnirana tako da zadovolji različite fotografske potrebe, Redmi Note 13 serija ima svestran, nadograđen sistem kamera. Pro modeli kao što su Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G i Redmi Note 13 Pro, imaju 200 MP kameru izuzetno visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom slike za snimanje fotografija sa nivoom detalja bez presedana i iskustvom fotografisanja na vrhunskom nivou. Osim toga, 2x/4x zum bez gubitka kvaliteta omogućava detaljan krupni plan sa veće udaljenosti i opciju fokusiranja pojedinaca u gomili, kao i zumiranja pokreta. U prenesenom – obezbeđuje impresivan kvalitet čak i u kompleksnim uslovima i pod slabim osvetljenjem, jasne, svetle slike čak kod lošeg osvetljenja, a umanjuje odsjaj i dupliranje slike.

S druge strane, osnovni modeli kao što su Redmi Note 13 5G i Redmi Note 13, opremljeni su glavnom kamerom od 108 MP sa 3x zumom bez gubitka kvaliteta i obezbeđuju neverovatne slike sa finim detaljima. Oba pametna telefona takođe imaju širok izbor filtera koji fotografije prilagođavaju po želji. Svaki uređaj iz ove serije obezbeđuje digitalnu fotografiju sledeće generacije i moćnu obradu slika, zbog čega Redmi Note 13 serija predstavlja sjajan izbor za kreiranje jedinstvenih slika u svakoj prilici.

Design is important

Redmi Note 13 serija ima moderan, elegantan dizajn sa izuzetno tankim ramovima koji obezbeđuju prvoklasan izgled i osećaj, ali i visokokvalitetan ekran za poboljšano korisničko iskustvo i imerzivno pregledanje. Lako skrolovanje bez zastajkivanja je na svakom Redmi Note 13 uređaju osigurano. Za dodatnu sigurnost kod dužeg pregledanja, Redmi Note 13 uređaji imaju različite funkcije zaštite očiju, kao što je režim čitanja.

Osim toga, ova serija dolazi u izdržljivijoj varijanti, koja ima Corning® Gorilla® Glass Victus® stakla na ekranu na modelima Redmi Note 13 Pro+ 5G i Redmi Note 13 Pro 5G – što je još jedna novina u ovoj seriji – za dodatnu otpornost na slučajno ispadanje i ogrebotine. Ekran je takođe dodatno optimizovan u celoj seriji tako da je responzivan i precizan na unos dodirom, čak i po kiši. A jop jedna od novina jeste i izdržljivija baterija. Uz sve nadogradnje i poboljšanja, Redmi Note 13 serija podiže omiljenu Redmi Note liniju na viši nivo i tako omogućava korisnicima pametnih telefona širom sveta da uživaju u vrhunskim funkcijama po pristupačnim cenama.

Red Bull Can You Make It?

Da bi obeležio dolazak nove Redmi Note 13 serije na međunarodna tržišta, Xiaomi se pridružio avanturi Red Bull Can You Make It?kao globalni partner obnavljanjem saradnje sa Red Bullom i pozicioniranjem popularnog novog Redmi Note asortimana kao sastavnog dela kampanje. Redmi Note 13 serija postaje glavni alat koji omogućava studentima iz 61 zemlje da učestvuju u avanturi širom Evrope i da ispunjavaju izazove, snimaju sadržaj i dele iskustva u realnom vremenu tokom putovanja.

Kroz ovo partnerstvo, Red Bull Can You Make It?neprimetno se uklapa u duh inovacije i uzbuđenja koje Xiaomi namerava da prenese novom serijom proizvoda. Posetite www.redbullcanyoumakeit.com za više detalja.

& much more

Na istom promotivnom događaju, Xiaomi je predstavio i tri uzbudljiva nova dodatka u ponudi dodatne opreme –  Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro i Redmi Buds 5.

Novi Redmi Watch 4 opremljen je kvadratnim izuzetno velikim ekranom koji pruža sveobuhvatniji doživljaj na samo jedan pogled. Opremljen je nadograđenim senzorom za poboljšanu preciznost merenja različitih funkcija, kao i Bluetooth® pozivanje koje omogućava korisnicima da odgovore na pozive podizanjem ruke i tapkanjem.

Redmi Buds 5 Pro obezbeđuje dinamičnije iskustvo slušanja sa ugrađenim imerzivnim zvukom i novim režimima za realističan zvuk uz aktivno poništavanje buke. Korisnici takođe mogu da personalizuju svoje iskustvo slušanja uz pet različitih profila ekvilajzera, a podržava do deset sati neprekidnog slušanja i do 38 sati stalne upotrebe kada je uparen sa svojom ergonomskim futrolom.

Redmi Buds 5 omogućavaju korisnicima da čuju više onoga što žele, a manje onoga što ne žele. Redmi Buds 5 podržava do deset sati neprekidnog slušanja i do 40 sati upotrebe kada je uparen sa futrolom za punjenje.

@xiaomi.global
@xiaomi.global

Redmi Buds 5 serija podržava aplikaciju Xiaomi Earbuds, koja je kompatibilna sa različitim brendovima pametnih telefona. Pomoću ove aplikacije možete da osetite proširenu funkcionalnost kao što su personalizovano poništavanje buke, inteligentno poništavanje buke prilagođeno ambijentu, prilagođeno podešavanje ekvilajzera, ugrađeni imerzivni zvuk i još mnogo toga.

Foto: Promo, Instagram @xiaomi.srbija, @xiaomi.global

Učitati još
Zatvori