Ako vas interesuje digitalni marketing, onda je WhitePress konferencija mesto za vas
Ako vas interesuje digitalni marketing, onda je WhitePress konferencija mesto za vas

Ako vas interesuje digitalni marketing, onda je WhitePress konferencija mesto za vas

Industrija digitalnog marketinga doživela je mnogo promena o kojima ne prestajemo da pričamo. Od Chat GPT-a kao najpoznatijeg primera primene veštačke inteligencije, preko GA4 implementacije, ono što je neosporno je da se industrija menja brže i više nego ikada. Leto koje često donosi zatišje i obeležava pripreme već dobro uhodanih kampanja i aktivacija, za WhitePress sve je, samo ne mirno. Platforma koja je povezala sve portale, agencije, copywritere i klijente iz Evrope i sveta postala je neizbežan alat svih onih koji na jednostavan način žele da poboljšaju poziciju na Google-u.

Šta je WhitePress i koje pogodnosti nudi

WhitePress je najveća međunarodna content marketing i SEO platforma koja je potpuno besplatna za sve korisnike. Zahvaljujući lokalnim copywriterima, svoj sadržaj možete kreirati i objaviti na 30 jezika i na preko 75000 najčitanijih portala u svetu, a sav sadržaj objavljen putem WhitePress-a donosi i monitoring članaka do čak 36 meseci. Digitalne i SEO agencije, kompanije, web shopovi sada imaju na jednom mestu bazu portala s ponudama objavljivanja članaka, kao i do-follow linkove, te mogu naručiti pisanje tekstova na više tržišta odjednom na brz i jednostavan način. WhitePress pomaže klijentima da ostvare postavljene ciljeve – veću posećenost web shopa i bolju prodaju, višu poziciju na Google Search-u, a nudi i usluge pisanja blog postova i opise novih proizvoda.

WhitePress od sada i na srpskom tržištu

„Nakon uspešnog dvogodišnjeg poslovanja na hrvatskom tržištu, proširili smo se na susedna tržišta u jadranskoj regiji. Srbija i Bosna i Hercegovina nova su tržišta na kojima će WhitePress nuditi svoje usluge. WhitePress je svetski lider na tržištu SEO i content marketinga. Više od 1000 najčitanijih portala u regiji dostupno je klijentima za naručivanje članaka s odličnim ponudama“, izjavila je Vida Janeković, Country Manager Adria Regiona.

Priključite se na vreme

Uz navedeno, početkom jeseni održava se najveća SEO i content marketing konferencija u EvropiWhitePress SEO Vibes održaće se 4. i 5. oktobra u Budimpešti. Vodeći svetski stručnjaci iz digitalnog marketing i SEO industrije deliće svoja znanja i iskustva sa svim učesnicima i tako kreirati jedinstvene mogućnosti za networking i unapređenje postojećih veština. Zainteresovani mogu da biraju između dva paketa ulaznica i tako kreiraju jedinstveno iskustvo na WhitePress SEO Vibes konferenciji

Foto: Goran Berović

Učitati još
Zatvori