VAPPEBY zvučnik-lampa prošetala se Journal redakcijom
VAPPEBY zvučnik-lampa prošetala se Journal redakcijom

VAPPEBY zvučnik-lampa prošetala
se Journal redakcijom

Ako nas pitate, neophodna tehnologija u svakoj redakciji jeste zvučnik. Dinamčnu atmosferu radnog dana u onlajn mediju potrebno je da izbalansira dobra muzika. Još ako zvučnik uživa svojstvo stone lampe, tada dolazimo, popularno rečeno, u win-win situaciju. Journal redakcija testirala je do sada omiljeni IKEA proizvod – VAPPEBY prenosivi zvučnik-lampu.

VAPPEBY prenosivi zvučnik-lampa svoj radni dan započinje u posedstvu naše modne urednice. Brz tempo i kvalitet napisanog članka često su dva suprotna pojma. Međutim, naša modna urednica strogo se drži filozofije da mi možemo sve i da brzina pisanja ne sme da utiče na kvalitet sadržaja. Kako bi se to i ostvarilo, pre svega, potrebna nam je dobra organizacija koja se planira pri samom dolasku u redakciju. U ranim jutarnjim časovima sa VAPPEBY prenosivog zvučnika-lampe iz Journal redakcije čuje se šezdesetominutna sesija životnog gurua o time managementu. Naša urednica vrlo dobro zna da se zvuk koji VAPPEBY proizvodi ravnomerno rasprostire u krugu od 360 stepeni, te da ga svi jasno i glasno čujemo. 

Bluetooth zvučnik sa Spotify tasterom

Kako se dan zahuktava i tenzija se malo povećava, VAPPEBY prenosiv zvučnik-lampa došetao se do koleginice koja danas piše o aktuelnim beauty trendovima. Manično traženje savršene fotografije koja na najbolji način vizuelno potkrepljuje tekst o novom make-up proizvodu nije nimalo lako. Čitanje sastojaka i recenzija ne olakšavaju situaciju. Kako bi atmosferu unela tračak melanholije, naša koleginica iz sektora za lepotu povezuje svoj telefon i pritiska Spotify taster na VAPPEBY uređaju. Omiljenu plejlistu započinje pesmom Lane Del Rey. Koleginica će taster pritusnuti jednom, jer na taj način Spotify će nastaviti sa puštanjem pesme na kojoj je prethodno zaustavljen. Ukoliko bi poželela da listu započne novom muzikom, taster bi pritisnula dva puta.

Koleginica iz Hypebeast sektora pritisnula je Spotify taster dva puta i zavrtela Kanye Westa na VAPPEBY prenosivom zvučniku koji se sada nalazi na njenom kraju stola. Iako je i sama ljubitelj popularne streetstlye mode, kada je reč o novinarstvu – pripadnica je stare škole. Ideje i kratke beleške voli da zapiše u svoj Journal notes. Međutim, koleginica je često zaboravna te naočare obično ostavlja kod kuće. Kako bi bolje videla, u redakciji su tokom celog dana uključena sva svetla. Ipak, danas imamo sreće, jer je naš VAPPEBY zvučnik ujedno i lampa. Draga koleginica sada ima mogućnost da osvetli samo svoj deo stola i to pomoću VAPPEBY zvučnika-lampe koji ima ugrađenu LED sijalicu sa dva različita svetlosna režima.

Journal redakcija testirala je prvi prenosivi zvučnik sa Spotify dugmetom na tržištu, koji je ujedno i lampa. VAPPEBY je veoma praktičan IKEA proizvod čija nas je dvostruka funkcionalost impresionirala. Takođe, zanimljiv dizajn koji dolazi u plavoj i sivoj boji, savršeno se uklapa u enterijer naše kancelarije. Stoga, jednoglasno smo odlučile da VAPPEBY postane stalni član Journala.

Učitati još
Zatvori