Uhvatite dan uz HONOR Magic Moments
Uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

Uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

Poštapalica koju tako često koristimo – Carpe Diem, odnosno uhvati dan, u svakodnevici u kojoj živimo izgubila je izvorno značenje. Za to je kriv užurbani tempo koji nam je neprimetno nametnut. Svestan toga da se danas više nikada neće ponoviti, HONOR je svoj flegšip model telefona poslao na put širom Evrope. HONOR Magic4 Pro  zabeležio je kadrove magičnih momenata. Stoga, uhvatite i vi dan uz HONOR Magic Moments.

HONOR Magic4 Pro je proputovao zemljama širom Evrope i dokumentovao #HONORMagicMoments u brojnim gradovima širom Starog kontinenta. Među njima je i Beograd. Cilj je bio da se zabeleže svi ti mali magični momenti koji su svuda oko nas, a koje ni ne primetimo.

HONOR Magic4 Pro

Istaknuti umetnik iz Dizeldorfa, Adrian Bedoy učestvovao je u ovom zanimljivom poduhvatu. HONOR Magic4 Pro telefonom zabeležio je najveće znamenitosti iz Italije (kanale Venecije), Nemačke (Brandenburšku kapiju u Berlinu), Engleske (zgradu The Shard i Tower Bridge u Londonu), Španije (Almudena katedralu u Madridu) i Francuske (Trijumfalnu kapiju u Parizu).

 

I prestonica Srbije bila je deo potrage za magičnim momentima koji se dešavaju svuda oko nas. Kadrove neba iznad spomenika knezu Mihailu Obrenoviću na Trgu republike u Beogradu, kao i igru svetala tokom različitih delova dana, nastalih telefonom HONOR Magic4 Pro, uspeo je da ovekoveči fotograf iz Srbije Marko Obradović Edge

HONOR Magic4 Pro podiže standarde u industriji telefona, To čini kombinacijom trostruke kamere koja sadrži široku kameru, ultraširoku kameru i telefoto kameru. Sve to pokreće Ultra-Fusion tehnologija koja omogućava uređaju da proizvodi slike visoke definicije čak i kada se snima iz daleka. Takođe, HONOR Magic4 Pro nedavno se našao na prestižnom DxOMark testiranju. Tom prilikom osvojio je nagradu Gold Camera Label prilikom rangiranja kamera pametnih telefona.

Ova kampanja deo je HONOR Magic Moments Awards 2022 globalnog takmičenja u kreiranju fotografija mobilnim telefonom. Takmičenje traje do 25. avgusta 2022. Cilj je da se kreira platforma za ljubitelje fotografije kako bi ispoljili svoje kreativne talente. Ovo je odlična prilika da istražuju i dele lepotu sveta putem mobilnih tehnologija za snimanje slika. Za dodatne informacije kliknite ovde.

Učitati još
Zatvori