Telefon na preklop definitivno doživljava svoj veliki comeback
Telefon na preklop definitivno doživljava svoj veliki comeback

Telefon na preklop definitivno
doživljava svoj veliki comeback

Svedočimo meme klipovima gde je telefon na preklop jedan veliki mood. Neko nas iznervira, a mi teatralno poklopimo slušalicu, jer ain’t nobody got time fot that. Trend se vratio, i opet možemo da dramimo ako nam je do drame. Samsung Galaxy Z nova serija telefona stigla je u Srbiju, a mi vam predstavljamo poboljšane performanse.

Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 odlikuju prilagodljivi hardverski dizajn, karakteristike prilagođene ličnim sklonostima i unapređene performanse. Četvrta generacija Galaxy Z serije nastavlja da ruši konvencije i nudi nove, moćne interakcije koje unapređuju svakodnevni život.

Galaxy Z Fold 4

Fold4 kombinuje najbolje od tehnologije, pružajući funkcionalnost i maksimanlnu produktivnost. Osim toga što je veoma praktičan za upotrebu, Flex režimu ili u rasklopljenom stanju, pruža vam mogućnost istovremenog uživanja u različitim sadržajima kroz funkciju Multi Active Window. Ovaj pametni telefon snima neverovatne fotografije i video zapise – čak i noću zahvaljujući funkciji Nightography. Noćni režim vam omogućava da snimate živopisne, visoko optimizovane fotografije, čak i u mraku.

Galaxy Z Flip 4

Flip4 donosi odlične mogućnosti za presonalizaciju i prilagođava se svim potrebama i željama korisnika. Ističe se prefinjenim dizajnom, bojama i inovativnim mezahnizmom za sklapanje sa tanjim šarkama koji čine Galaxy Z Flip4 zgodnijim, ali i jačim.

Ovaj uredjaj poseduje prednju i dve zadnje kamere, donoseći potpuno novo iskustvo snimanja.  Korišćenjem FlexCam funkcije omogućava vam se  da snimate odlične fotografije bez upotrebue ruku. Video zapisi, za druge strane, se mogu snimati  pod uglovima između 75° i 115°. Nova karakteristika je pojačana baterija od 3.700 mAh sa podrškom za superbrzo punjenje, što osigurava da korisnici mogu da napune svoj uređaj do 50% za samo 30 minuta.

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpaked događaju održanom prošle nedelje, nova serija Samsung telefona na preklop svečano je predstavljena u Beogradu. Posetioci su imali priliku da isprobaju spektakularne uređaje Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, ali i pametne satove iz najnovije serije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds 2 Pro.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori