Saznajte koji ste tip ličnosti pomoću vašeg svakodnevnog snack odabira
Saznajte koji ste tip ličnosti pomoću vašeg svakodnevnog snack odabira

Saznajte koji ste tip ličnosti pomoću
vašeg svakodnevnog snack odabira

Navikli smo vrlo često da definišemo sebe muzikom koju slušamo, filmovima i serijama koje gledamo ili fotografijama i snimcima koje kačimo. S obzirom da smo gotovo čitav život prebacili u digitalnu sferu, nije čudno to što smo svesno počeli da telefone gledamo kao produžetak nas samih. U tom slučaju, vrlo je bitno da naš telefon u potpunosti bude autentičan prikaz naše ličnosti, a novi HONOR 70 modeli postižu upravo to. Bezbroj puta smo čuli kako smo ,,mi ono što jedemo“, međutim, argumentujemo da je mnogo vernije reći da smo mi sadržaj koji upijamo, ali i sadržaj koji svakodnevno stvaramo. Možda ovaj put napravimo izuzetak, i priznamo da baš u ovom slučaju možemo reći da zapravo jesmo i jedno, i drugo.

No. 1 The Fashionista 

Seli ste u kafić i vaša uobičajena porudžbina se sastoji od XL hladne kafe i kolača koji je podjednako ukusan koliko je i lep na oko. Naravno da vaša kafa i kolač moraju vizuelno da se slažu, jer ako nije estetski lepo, šta je poenta? Razume se, vi ste osoba od stila i važno vam je da svaki detalj u vašem životu bude estetski privlačan i pažljivo uklopljen, od hrane koju jedete sve do vašeg telefona. Upravo zbog toga, HONOR 70 dolazi u Crystal Silver modelu, u unikatnom dizajnu inspirsanom dijamantima. Ovim jedinstvenim dizajnom pametnog telefona, HONOR 70 spaja modu i tehnologiju, čineći ga savršenim modnim dodatkom koji se odlično kombinuje uz bilo koji outfit.

No. 2 The Content Creator 

Nema kafe, nema slatkog, samo vi i vaš zdrav voćni smoothie protiv sveta. Nekad se zapravo tako i osećate, kada je na dnevnom redu bezbroj obaveza koje nikako da se ispune. Dobro, možda uprkos svim tim nezavršenim obavezama ipak imamo trenutak da uslikamo jednu brzinsku fotku, ili dve. Na kraju krajeva, u pitanju su prioriteti. Zato što to vrlo dobro znate, vi ste odabrali HONOR 70 Emerald Green model, ne zbog toga što se savršeno uklapa uz vaš zdrav smoothie (ili bar ne samo zbog toga), već zbog njegovog IMX800 senzora koji obezbeđuje najbolje fotografije u svojoj klasi telefona. Naravno, dvostruka glavna kamera opremljena kompjuterskom obradom fotografije vodećom u industriji, takođe nam je od velike važnosti. Ovu karakteristiku pokreće veštačka inteligencija, kao i HONOR image Engine, čime kreiraju fotografije i video snimke na najvišem nivou, a manje od toga svakako ne prihvatamo.

No. 3 The Minimalist 

Kratki espresso bez mleka i prazan kroasan, jer minimalizam je sve. Vi niste osoba koja želi mnogo svega, vama je potrebno samo ono najbolje, jednostavno. Honor 70 u Midnight Black modelu je telefon koji savršeno prikazuje vas – jednostavan, moderan, najboljih performansi. Ono što je vas posebno privuklo, jeste Solo Cut Mode, režim pogodan za kreiranje video sadržaja predstavljen prvi u industriji. Ova opcija nudi revolucionarno rešenje da iz grupe ljudi izdvojite  samo jednu osobu, zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking.

Ono što smo sigurni da vam je privuklo pažnju, jeste Dual Video Streaming karakteristika, zahvaljujući kojom na ekranu istovremeno možete prikazati više video snimaka. To podrazumeva video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi. Tu je takođe i Seamless Focus Switch opcija, koja vam pruža mogućnost da samo jednim dodirom promenite fokus video snimka kako bi istakli drugog subjekta. Nismo se šalili kada smo rekli da je vama jednostavno potrebno samo ono najbolje

HONOR

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum i pouzdani, čime korisnicima olakšavaju njihovu svakodnevicu.

Učitati još
Zatvori