Otkrivamo kako da na društvenim mrežama delite interesantne sadržaje uz kvalitetnu fotografiju
Otkrivamo kako da na društvenim mrežama delite interesantne sadržaje uz kvalitetnu fotografiju

Otkrivamo kako da na društvenim mrežama delite interesantne sadržaje uz kvalitetnu fotografiju

Sigurno ste se nekada našli u situaciji da se „iznervirate” jer vaš mobilni telefon ne uspeva da napravi dovoljno kvalitetnu fotografiju zalaska sunca, tirkiznog mora ili divnog pejzaža oko vas. Želite da pokažete prijateljima kakve znamenitosti poseduje grad u kom ste odseli, ali kvalitet video snimka ne prikazuje ni upola realnu sliku. Pomoću HONOR Magic4 Pro pametnog telefona, prvog flegšipa kompanije HONOR, postaćete kreatori za vašu kvalitetnu fotografiju koja izgleda kao sa razglednice i uživaćete u video snimcima prožetim živim bojama.

Osetite, vidite, zabeležite i snimite sve detalje i momente koji su vam važni!

Uživate u tome da se snimate kada odete na putovanje i na društvenim mrežama delite interesantne sadržaje uz kvalitetnu fotografiju? HONOR Magic4 Pro nudi vam siguran put do uspešnog vlogovanja – bilo da imate iskustva u tome ili tek počinjete. Pomoću širokougaone kamere vaš kadar će konačno moći da zahvati sve što ste zamislili. Prikazaćete pratiocima svu lepotu prirode i arhitekture koja vas okružuje jer u milijardu boja dobijate kvalitetnu fotografiju.

Koliko puta vam se do sada desilo da ste videli lep prizor iz aviona dok slećete na neko ostrvo, ali kad zumirate i fotografišete, detalji se, ipak, ne vide. Međutim, sistem od četiri kamere i 50 megapiksela koje poseduje HONOR Magic4 Pro omogućiće vam da ne razmišljate o kvalitetu zumiranih fotografija i video snimaka. Lako ćete postići sliku koja je i više nego jasna uz postignutu kvalitetnu fotografiju preko telefona.

Ukoliko biste na plaži, dok se sunčate, da pogledate seriju koja je aktuelna ili podkast koji vam je primamljiv, ali vas sunce pomalo ometa u tome, osvetljenost ekrana od 1000 nita, koji poseduje HONOR Magic4 Pro, pružiće vam odličnu vidljivost sadržaja. Uz veliki AMOLED ekran od 6,81 inča, koji nudi široki spektar boja, jasna preglednost je zagarantovana uz kvalitetnu fotografiju.

Do sada ste sigurno mislili da je mrak najveći neprijatelj kamere vašeg mobilnog telefona. Nebrojeno puta je bilo situacije u kojoj ste želeli da zabeležite osvetljenu uličicu starog grada koji vas je zadivio, ali, nažalost, niste uspeli. Međutim, više ne morate da razmišljate kada su u pitanju noćne fotografije i video snimci, jer je potrebno samo uključiti noćni režim. HONOR Magic4 Pro magično će oživeti tamne ulice, na milijardu načina, u milijardu boja i dobijate verodostojnu kvalitetnu fotografiju koja je spremna da bude okačena na društvene mreže bez dodatnog sređivanja slike.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara.

Za više informacija molimo posetite: https://www.hihonor.com/rs/phones/honor-magic4-pro/.

Učitati još
Zatvori