Journal redakcija vas uči kako da pravilno koristite sledećih 10 emoji ikonica
Journal redakcija vas uči kako da pravilno koristite sledećih 10 emoji ikonica

Journal redakcija vas uči kako da pravilno
koristite sledećih 10 emoji ikonica

Mi smo došli da vas ubedimo da korišćenje emoji ikonica nije krindž. Međutim, samo pravi znaju kako pravilno da ih koriste. Ovde u Journal redakciji sebe smatramo pravim emoji znalcima, a evo kako ih mi koristimo u svakodnevnoj komunikaciji.

Journal top 10 emoji ikonica

1. Badminton

Ponedeljak je. Redakcijski grupni čet gori od ooozbiljnog brainstorminga. Neko je upravo poslao badminton emoji? Izgleda da smo vam smečirali dobru temu. Pun pogodak! Zakucali smo!

2. Person Juggling

Jedna od nas je na moru, i broj loptica kojim žongliramo se povećava? Bez brige, i dalje smo u igri.

3. Mouse Trap

Objavili smo nove tekstove i google analitika kaže da ste se upecali na naš mamac? Stiže u četu sir klopka, sir klopka, sir klopka. Namamili smo vas u zamku, a vidimo i da ste tu ostali. Znači, nešto smo dobro uradili.

4. Woman Fairy

Vila u četu? Lagani smo, najlaganiji. Sve stižemo, sve je spremno, nema frke, lagano. Jesmo li spomenuli da smo lagani?

5. Ring Buoy

Upomoć? Mom, pick me up I’m scared. 

6. Clown Face

Uložili smo sate u pisanje teksta za koji smo bili posebno zagrejani. Niste ga baš čitali. Čestitamo! Upravo smo diplomirali sa klovnovske akademije.

7. Beverage Box

Juicy, juicy, juicy! Ovde ćete čuti prvo! Spremite se za ispijanje vrelog čaja, jer imamo posebno sočnu jutarnju vest za vas.

8. Full Moon Face

Ne, nema veze sa horoskopom, samo smo možda u tekstu bili maaalčice slobodniji. Sve je kul. Možda niko ne primeti. Čekamo reakcije uredništva. Samo čekamo.

 

9. Shark

Zagrizli smo, i ne stajemo. Pun je čet emoji ajkulica kada se baš tako i osećamo.

10. Racing Car

Osim što smo ovde u redakciji Formula 1 fanovi, ovaj emoji u četu znači da nas nešto jako voziVozi i nas, a po reakcijama vidimo da vozi i vas.

Učitati još
Zatvori